Jump to content

Piu

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Piu

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 11.04.1990
  1. Proteiini joomine.

    Selge, ehk siis kui ma söön ennem trenni korraliku söögi, siis pole vaja juua?
  2. Proteiini joomine.

    Tere, oleks siis siuke küsimus, et kas valgujooki peab kindlasti enne trenni ka jooma? Ühed räägivad üht juttu, teised teist, et siis äkki oskate aidata? Peale trenni kindlasti aga kas ka enne trenni peab kindlasti jooma? Kasutan Mass FX valku. Tänud asjalike vastuste eest!
  3. Nojah, olen ka ~5 aastat teinud ja olen ka korduvalt maha jätnud aga siis jälle tegema hakanud.. Harjumus lihtsalt liiga suur ja mõnikord ei suuda kiusatusele vastu panna. Aga olen 95% kindel, et kui pereelu jms tulevad, siis suudab ka maha jätta kuna on ka palju olulisemaid asju siis, kui suitsu kimumine.
  4. Tänud vastuste eest. Huvi oligi, et kuidas suitsetamine mõjutab jõusaalis käimist, lihaste arenemist ja nende kasvu.
  5. Tere, tunneks siis huvi selle vastu, et kas suitsetamine takistab lihaste kasvu jms, kui käid jõusaalis ja samalajal ka suitsetad? Ärge hakake kirjutama, et jah suitsetamine on kahjulik vaid tahaks saadatäpsemat informatsiooni! Tänud
  6. Jõuseade koju? Soovitust!

    Ma ei viiiiiiiiitsiks, ostaks pigem jõusaali kuukaarti:D
  7. Lihas kaldu.

    Tänud vastamast, eks uurin siis edasi
  8. Lihas kaldu.

    Terv, ei tea kas tegin teema õigesse seksiooni, aga küsimus selline, et millest see tuleb, et biitsepsi lihas kui pingule ajada on paremale poole nagu kaldu vms..? Et kas seda saab ka muuta või misiganes??
  9. Carlsson: Hingamine korras. veikot: seda ma kardangi, et kunagi muidu pole olnud, aga nüüd järsku on hakanud.
  10. Kavake

    Mina või ? Polegi!
  11. Terv, asi siis selline, et kui teen ühe seeria ära, siis hakkab pea väga tugevalt lõhkuma ja varem sellist asja polnud, kui jõusaalis käisin. Peavalu hakkab just siis, kui alles jõusaali tulen ja teen esimest harjutust. Kuigi trenni lõpus harjutusi tehes seda peavalu enam pole. Milles võib olla probleem.. ?
  12. Kava.!

    Okei, tänud kõigile vastamast, nüüd on asi selge. Lihtsalt tekkis selline mõte ja tahtsin siin arvamust küsida, sellejaoks ju see foorum ongi
  13. Kavake

    Põhimõtteliselt on nii, et igat lihasgruppi tuleks teha nädalas korra või halvemal juhul 2x ehk siis näiteks esmaspäeval ja reedel.
  14. Kava.!

    Okei, keegi teine ka oskab mingit arvamust avaldada?
×