Jump to content

D.A

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

D.A

  • Tase
    Vaatleja
  1. Härra Kalmusele

    Võibolla ei ole see õige koht kust küsida, kuid mulle mulle kui mitte eriti informeeritud inimesele jäi selgusetuks: kas ülalmainitud 2a on reaalne?? Või on sellest üldse vara rääkida? Kindlat meel soovides D.A
  2. Steroid?

    Täiesti puhast sporti ei ole..kahjuks.. ja vaevalt et üldse kunagi olema hakkab, sest alati leidub keegi kes kergema vastupanu teed läheb. Jah on inimesi kes söövad ja süstivad teadmata ise mida ja milleks.. aga on ka neid kes TEEVAD/ON TEINUD seda kaalutledes ja n.ö. targalt. Selle vastu et "aeg-ajalt" käivad viimased võistlustel "tõsiusklikke" treenijaid kurvastamas, ei saa vaielda keegi. Ja nende tervisel pole häda midagi. "Maailm ju ongi ebaõiglane.. Ja milleks olla 40-selt elu tippvormis?" See ei ole minu moto, kuid kahtlemata on pannud mõtlema.. Kas teid ei pane? EI EBAAUSALE SPORDILE!!!
  3. Õlg

    Proovin treenida rinda ja õlga ühel päeval, kuid peale lamades surumisi jäävad üles surumise raskused masendavalt väikesteks. Kas peaksin raiuma edasi ja see on vaid n.ö. alguse- asi või oleks targem loobuda ja teha eraldi päeval?
  4. Õlg

    Lugesin su selgitusi sellise harjutuse kohta nagu kukla tagant surumine- soovitad seda vältida ning selle asemel teha surumisi eest. Tegin oma kava edasiste jamade ennetamiseks ümber, kuid mingi mehike saalist soovitas seepeale teha kukla tagant surumist n.ö. poolikult, väiksema amplituudiga. Kas see on vähem "pingeline" või tuleks siiski keskenduda eest surumisele?
×