Jump to content

mustang19

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mustang19

  • Tase
    Algaja
  1. treening

    Kas ültse lihast ei kasvata ?suurmaks ei lähe käevarret pikajaga ?
  2. treening

    Tere selline küsimus et kas on mõtet ennest treenida nii ,et kas on tulemusi ka märgata kui nii teha esmaspäeval lõuatõmbamine 3*10 kätekõverdused 3*20 rõõbaspuu 3*10 kõhulihased 3*10 ja nii teen kolmapäeval ja reede sama moodi ja siis uuesti esmaspäeval hakkab sama moodi ?
  3. Trenn ;)

    Aga kas nendest saab kava ka kokku panna kas keegi saaks mind aidata kava leidmisel või tegemisel?
  4. Trenn ;)

    Aga kas te ei oskaks panna mulle mingi kava mis saaks teha mis harjutused panin ?
  5. Trenn ;)

    Tere mull selline küsimus ,et ei saa pikkaaega jõusaalis käia kuna mul hakkas koolis praktika ja kodust on jõusaal kaugel et ei saaks käia ;)Aga küsimus selline et kas on mõtet treenida nii et kui teen igapäev lõuatõmbamist ,kätekõverdusi,jooksu et kas see aitab ka midagi või sellel asjal ei ole mõtet kui teeksin kõiki asju seeriatega nt lõuatõmbamine 3korda 10 ja kätekõverdusi teeks nt 1 korda 50 või peaks nii tgema nagu lõuatõmbamist??
  6. Teema?

    Et võtaks siis teema kokku et mis te siis arvate et tahaks et keha kiiremini kasvaks et kas on mõtet võtta kava jaotatud kaheks siis tuleb 2 vabapäeva sisse või teen enda kavaga edasi jaotatud kolmeks teen trenni E.T.N muud moodi ei saa ?kui teen jaotatud kolmeks edasi siis kasvab keha aeglasemalt kui kava jaotatud 2 et kui jätan 2 puhkepäeva sisse ?kokkuvõtteks et mis ma tegema peaks tahaks et kiiremi kasvaks siis pean võtma jaotatud 2 kas tõesti siis keha kasvab kiiremini kui rohekem puhkepäevi vahel on ma ei tea mida teha ?
  7. Teema?

    Ja seda ka et kas suitsetamine on trenni juures nagu halab et nagu kui suitsu teed et lihas ei kasva või midalgi sellist?
  8. Teema?

    Algaja kavaga olen ma juba teinud 1 kuu ja siis võtsin vabaraskustekava sellega tegin ka 1 kuu siis võtsin kava jaotatud kolmeks aga räägiti siisn et kui tahad et keha kiiremini kasavaks siis peab 2 päevavahet olema siis mõtlesingi et kui võtta kava jaotatud kaheks aga kas sellest niipalju siis abi on et keha hakkab kiiremini kasvama või teen edasi jaotatud kolmeks ?
  9. Teema?

    Tere sellline küsimus et tahaks et keha kiiremini kasvaks et räägiti et peab olema siis 2 puhkepäeva vahel kas siis peaksin võtma ott kivikalt kava jaotatud kaheks siis jääb nagu 2 vabapäeva sisse ?kas sellel on mõtet muidu teen kava jaotatud kolmeks esmaspäeval teisipäeval ja neljapäeval kumb oleks parem kava teie arvates ja mis teie teeksite ?
  10. Teema?

    Kuidas teie treeniksite kui kava jaotatud kolmeks ja võimalus käia saalis esmaspäevast neljaäevani ja et võimalus et keha kiiremini kasvaks
  11. Teema?

    Minul on kava jaotatud kolmeks teen trenni Esmaspäeval teisipäeval ja neljapäeval see siis natsa jama jh aga ei sa nagu muulpäeval teha ? äkki aitaksite et kuidas teeks saan käia nagu jõusaalis esmaspäevast neljapäevani?
  12. Teema?

    Tere lugesin siin foorumis et kui kava jaotatud kolmeks näiteks ,et kui teed trenni ühepäeva et siis puhkepäeva jääks 2 päeva et siis pidi keha kiiremini kasvama kas see vastab tõle et kui ma nt ei jätagi kas siis kasvab keha aeglasemalt?
  13. Kava

    Tere ma teen trenni kava joatatud kolmeks aga kas võin treenida ennast teisipäeval,kolmapäeval.neljapäeval et ei jää puhkepäeva sisse kuna ei ole võimalik igapäev treenin erinevais lihasgruppe?kava võtsin ott kivikalt jaotatud kolmeks on normaalne kava teie teate seda paremini ?
  14. Kas muidu ei peaks reede tegema et nagu esimene päev esmaspäeval teinepäev kolmapäeval ja kolmaspäev reede aga ei saa reede teha siis peaksin neljapäeval tegema et ei jää nagu 1 vaba päeva sisse
  15. Aga saan käia esmaspäeval ja kolmapäeval ja kolmanda päeva peaks tegema reede aga saan ainult kolmanda päeva oma teha neljapäeval võib nii parem ikka kui tegematta jätta ??
×