Jump to content

kuuubik

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kuuubik

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.02.1992
  1. Kavake

    Kõhtu teen ma nagunii iga päev kodus.
  2. Kas vahelduseks suusatamin on hea ?

    Super tubli töö Veerpalu ja Mae poolt Otepää MK etapil, eriti Mae lõpp.
  3. Kavake

    Aga mis selle praeguse kava kohta veel oskate öelda? Sain aru, et rinda on liiga palju. Peaks siis tegema ainult rinnalt surumist ja hantlitega lendamist? Matjusm rääkis, et treenin käsi kaks päeva järjest. mida seal muutma peaks? Seda kava ma olen teinud umbes kuu aega ja võib öelda, et töötab. Väikest arengut on näha küll.
  4. Kavake

    Seal on ainult 1 päev. Peaksin tegema 4 korda nädalas ühte kava siis?
  5. Kavake

    Oskad öelda, milline kava mulle sealt kõige rohkem sobib?
  6. Kavake

    Jõusaalis varsti kaks kuud käinud. Hetkel teen järgnevat kava. Ehk oskate öelda, mida peaks muutma ja kas see on üldse korralik? Eesmärgiks on saada jõudu ja keha paremasse vormi saada. 17/188cm/71kg E. Rind, triitseps, biitseps. Kangi surumine lamades 4x10 Käsikute surumine kaldpingil 4x10 Käsikute surumine negatiivsel kaldpingil 4x10 Allasurumised plokil pealthaardes 4x10 Pullover ( ületõmbed) lamades pingil hantliga 4x10 Küünarvarte kõverdamine Scott'i pingil 4x10 Küünarvarte kõverdamine istudes käsikutega 4x10 T. Jalg, selg, õlad Jalapress plokkmasinal 4x10 Kükk 4x10 Päkkadele tõusud kangiga 4x10 Õlakehitused kangiga 4x10 Käsikute surumine 4x10 Käsiku tõstmine kõrvale 4x10 Tõmbed käsikuga ettekallutatult 4x10 Tõmbed plokil ülalt rinnale 4 x10 Tõmbed plokil ees 4 x10 K. puhkus N. Rind, triitseps, biitseps. R Jalg, selg, õlad Peale trenni joon üht Whey Gainerit ( valke 31g, süsikad 62g, rasv 1g ) ja igapäevaselt teen kõhulihaseid järgi.tänud.
  7. Aeroobne peale trenni?

    Ise tegin tavaliselt jõutreeningut pärast aeroobset trenni. Küsisin jõusaali treenerilt ka, sain teada, et selles midagi halba ei ole, võib julgelt teha ka nii.
  8. Aeroobne peale trenni?

    Ise olen nüüd viimasel ajal pärast jõutrenni teinud nii 20 minutit ujumist. Peale ujumise saab ka muid aeroobseid treeninguid tehtud.
  9. Hõbeketi puhastus.

    Kõige mugavam on siiski lasta kuskil kullapoes puhtaks teha. Teevad head tööd ning vaevalt, et palju raha selle eest küsivad.
  10. Viimase 100. aasta suurim lumeuputus Eestis

    Väga väga ilus on kõik. Kõik talved võiksid sellised olla.
×