Jump to content

Youngforest

Kasutajad
  • Sisu loend

    37
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Youngforest

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.05.1991
  1. Natuke abi_

    Selline k[simus, et v]tan massilisajat ja sal ;eldud et v]ta kolm korda p'evas peale s;;ki, aga kui ma v]taks peale trenni ainult, et siis j;'tkuks kauemaks et kas tulemused on samad peale selle purgi t[hjaks s;;misele_
  2. Massilisajad

    Andge nõu millist massi lisajat võiks osta, millist toodet? et ka kasu oleks... Ja kui keegi on kasutanud siis mida ja kui palju olete juurde võtnud ja kui kaua olete tarbinud.
  3. abi?!

    kust ma saan selle?
  4. abi?!

    Tahaks juurde võtta, palun abi toitumise kohta, kust saaks infot jne. Mis toidud annaksid, toitained annaksid kiirelt kaalu jne
  5. sai:D

    selline küsimus, et armastan palju taavlist saia süüa, kas see tuleb kuidagi kasuks ka lihasmassi treeningul?
  6. Abi!?

    Tere! Teema on sellest, et olen pikk ja kõhna ja teen trenn ija lihas kasvab, aga teema on selles et liiga paks nahk on:D Äkki on mingeid soovitusi kuidas õhemask saaks seda asja, olen ise kuulnud midagi sooladega jändamisest?
  7. Tribulus

    Tere! Kas keegi on kasutanud sellist toodet nagu tribest 750? On andnud tulemusi?
  8. Kaalu suurendamine?

    Söön viiskorda vähemalt päevas ja nii palju et ikka kõht täis oleks
  9. Kaalu suurendamine?

    Tere, olen suhteliselt pikk ja kõhna kehaehitusega ja suhteliselt kiire ainevahetusega, söön palju ja teen trenni ka piisavalt, aga kaalu eu tule juurde? Palun abi:D?
  10. "Noored musklimäed"

    Vaatasin sellist dokumentaalsarja nagu "Noored musklimäed", seal oli üks 17. aastane poiss, kes tegeles kulturismiga, ja mulle ei jõudnud see päris kohale et enne võistlusi ta tahtis ome kehast soolad ja süsivesikud välja viia, et ainult keha valku täis oleks. Põhimõte oli selles, et nahk läheks hästi õhukeseks, et lihased välja tuleksid. Näitena jõi ta ühtul valget kuiva veini, et soolasid kehast välja viia. Küsimus ongi selles, et ma ei saanud päris täpselt aru kuidas ma seda teen, et saaks naha õhukeseks ja lihased välja tuua? Äkki oskab keegi seda protsessi selgitada?
  11. Kuidas tekib lihas kiiremini? 1.Kas teen kergema raskusega rohkem korduseid nt. 12 kordust ühes seerias. 2.Teen raskema raskusega vähem kordusi nt. 6 kjordust ühes seerias.
  12. Kuidas?

    Kuidas see välja näeks?
  13. Kuidas?

    Selles mõttes seestpoolt nagu et sul tekiks ilus vagu keskele.
  14. Kuidas?

    Kas ainult rinnalt kangiga surumisega saab ilusat ja tugevat rinnalihast? Kuidas saaks rinnalihast rohkem seespoolt arendada?
  15. Milline on parim?

    Millist proteiini soovitate?
×