Jump to content

palmsaar

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

palmsaar

  • Tase
    Vaatleja
  1. millest alustada?

    Mõõdukas joox tõepoolest hea algus millega oma tervislikke näitajaid parandada ja nii samuti ka ujumine, ning toitumise kohapealt niipalju et siin amazonis ja ka teistel samalaadsetel linkidel üsna palju juttu sellest, kuidas tervislikult toituda jpm. Olin isegi huvitatud samast teemast, ja leidsin siit nii mõndagi kasulikku enda jaox. Otsimise vaev tasub ennast ära, kui ikka tõsine soov midagi muuta :-)
  2. > Rinnalt surumine <

    Et siis keegi millaskis tuli vastu mu soovile ja saatis selle eelpool mainitud kava, kuid kahjux oli selle kohale jõudnud faili suurus 0 Kb. Ehk on keegi siit nii vastutulelik ja saadax selle kava uuesti. tänu! palmsaar@hot.ee
  3. bodybuilding.com

    Et, võibolla avaneb mul selline võimalus saada usa-st otse mingit stuffi, kuna mul tuttava tuttav elab seal ja saadab anyway U. iga kuu sealt igasugu nodi eestisse, ehk on ta nõus saatma ka sellisest valdkonnast mingit nodi. Nüüd küsimus, et mille kohta tasux uurida ( Valku, massi lisajad, rasvapõletajad jne. ühesõnaga kõike mis tuleks odavamalt ja millega ei teki tollis mingeid probleeme).
  4. Rinnalt surumine.

    Olexin samuti tänulik nagu kõik eelmisedki asja huvilised!!
×