Jump to content

Kertt

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kertt

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 17.04.1995
  1. Kõhulihaste kohta

    Keegi teemasse ka jääb? Mis vahet sel on mis ta teeb ta tahab abi mitte kriitikat.
  2. Minupoolne arvamus sulle on see (teema algatajale) ,et need ei ole mingi imeasjad. Kui sa saad süüa niipalju ja hästi ,et saad kõik ained kätte siis milleks neid vaja? Need on lihtsalt lisandid mis aitavad kaasa ja teevad toitumisepoole lihtsamaks.
  3. Jõud / Rinnalt surumine

    Olen 15 , surun rinnalt üle 100kg , kaalun üle 80kg(pole paks) ja mul on väga suur keha. Alustasin 12 , mitte mõhkugi ei teadnud , asi huvitas mind ja nüüdseks ma tean sellest asjast ikka väga palju. Olen uurinud asju. Uuri netist põhitõdesi ja selliseid asju , siit lehelt mingeid tipp kavasi mis on see kõige õigem kordustearv või midagi siukest pole algul vajalik. Kui sul mingitki ettekujutust jõutreeningust pole siis võta parem endale treener. Edu!
  4. Suve-statistika

    Mul üks sõber läks suvel puid vedama. Suvelõpus oli päris lihastes kutt.
  5. ravimiamet on eestis vist ise haige ?

    Jah nad on suured teadjad ,mis kahjustab üks või teine. Aga kui kahjustused ja ei tea mis asjad veel kõrvale jätta ,siis nad peale mõne haiguse ravimise ei tea ju miks neid vaja. Ma mõtlen kulturistidel ja nii.
  6. ravimiamet on eestis vist ise haige ?

    Kui te ise veel ei teadnud midagi toidulisanditest ,siis arvasite te ju ka paljud ,et see on "jõupulber" ja on täiesti sitt asi. Kui nemad natuke uuriks ,miks on seda vaja ,mis on kõrvalmõjud jne ,siis nad saaksid aru ,et need ei ole need keemilised pulbrid ,nagu räägitakse.
  7. Fasti AC-C

    Kui ma AC-Cd hakkasin võtma ,siis mul läks tervis käest ära. Ma ei söönud midagi muud ,polnud isu ,süda paha ,paha olla ja nädal aega.
  8. Surumiskava Kaidolt

    Tere! Olen 14 aastane ,käinud jõusaalis kaks aastat ja teinud kõiki lihaseid. Nüüd aga oleks soov arendada rinnalt surumist. olen 69 kg ja surun 80kg. Kas oleks võimalik ,et sa teeksid mulle jõusaali kava ,toitumiskava ja annaks paar head nippi? Ja kui palju see maksaks? Mail on kert.rabovoitra@mail.ee Aitähh!
  9. Uus jõusaal Raplas.

    Sinna ei ole midagi juurde toodud ja arvatavasti ei tooda ka ,üldse ime ,et selline asi tehti.
  10. Minu treeningkava- mida muuta?

    Ma pole küll mingi hull asjatundja ja pole sellega ka väga kaua tegelenud ,aga ma olen lugenud paljud muscle&fitnessi ajakirjad läbi ,olen siit foorumist ja igaltpoolt mujalt lugenud jõusaali kohta. Aga kas sa mitte liiga kaua ei käi jõusaalis ajaliselt? Mina nt käin päevas tund ja lasen ennast täiesti läbi.
  11. Mida on vaja teha?

    Aga kas ma saan neid süsivesikuid kusagilt toidust või peab eraldi hakkama lisandit võtma?
  12. Mida on vaja teha?

    Võtan toidulisanditest valgupulbrit ja kreatiini.Kuskohast ma saaksin osta toitumiskava ja kui kallilt?
  13. Tere! Olen 14 aastane ja olen käinud jõusaalis kaks aastat. Olen söönud korralikult ,võtan ka toidulisandeid (väiksemates kogustes)ja teen trenni korraliku kava järgi. See on andnud tulemusi ,aga ma tahaks küsida ,et kui ma kaalun 70 kilo ,et kas kusagilt saaks seda vaadata ,kui palju ma peaks sööma mingeid aineid? Ei tahaks eriti nimodi jamada ,et ajan mingeid asju näost sisse ,mille pildipeal on kõige suurtemate musklitega mehed ja ise ei teagi kui palju ma tegelt võtma asju peaks jne.Kas keegi oskab öelda ,mis aineid ja kui palju ma peaksin päevas sööma? Ettetänades ,Kert!
×