Jump to content

alex

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

alex

  • Tase
    Algaja
  1. kordused

    Tere, Olen kuulnud, et kõige õigem oleks treenida nii, et suurendad raskust ja vähendad kordusi seeritate kaupa. Endal aga selline mure - teen vastupidi. Nt. rinnale I seeria 60 kg x 6-8, II 55 x 6-8, III 50 x 6-8 jne. Põhjus lihtne - ei jõua enam esialgse raskusega enam samapalju kordusi teha. Kas see on vale? Ja kuidas saaks seda parandada? Tervitades, A(lgaja).
  2. Veel süsivesikutest

    Kas siinsed lugejad on liiga teadjad, et ei vaevu "lihtsatele" küsimustele vastamast? Tõesti vabandan, et ma ainult rinnalt surumiset ei huvitu..
  3. Veel süsivesikutest

    Mis on kõige paremad süsivesikute allikad? Tean, et sepik ja kartul jne. Ise joon peale trenni liitri Artic Sports jooki. Kuid seda mitte koos valgu sheigiga vaid eraldi - sest vlagupulbrit Arcticuga segades tekib meeletu vaht, mida mina ei oska vältida. Ehk siis - kui palju mida peaksin sööma, et vajaliku süsivesiku enne, peale trenni ja üldse päeva jooksul käte saada?
  4. hr. kiivikale

    Toodet kui sellist pole ma tõesti käes hoidnud, kuid lähtun sellest infost, mis üleval siin samas kodulehel. Ja kuidas teisiti mõista väidet, et "üks veega segatud portsjon sisaldab ca. 40 g valku"?!?! Kuskil on siis ju viga. Usun, et teil on õigus hr. Kiivikas, kuid siis tuleks täpsustada ka tootekirjeldust siin kodulehel, et algajad nagu mina asjale õigesti pihta saaksime.
  5. hr. kiivikale

    Miks soovitatakse massilisaja Crash Weight Gainer'i (Koebel) sheiki juurde segada proteiini (Whey Lemon, Nr.1 vms.)?! Minu arusaama kohaselt suudab organism ühe toidukorraga omandada u. 30 g valku ja kui CWG üks portsjon juba sisaldab 40 g siis milleks veel juurde segada? See peaks mõjuma negatiivselt ju neerude ja maksa talitusele?
  6. Palju oleks lihasmassi kasvatamise eesmärgiks vajalik päevas tarbida süsivesikuid? Ja millal - enne või peale trenni? Ise joon Arctic Sports Drinki peale trenni 0.5 kuni liiter.
  7. Veel üks küsimus: 3. Kas on õige kui teen palju erinevaid harjutusi (korralikult, konsentreeritult) ühel päeval või tuleks rohkem varieeruda? Nt. "rinna päeval" teen: kangi surumine pingilt, hantlitega kaldpinnal, hantliteda pingil, "liblika masin" (kuidas iganes seda kutsutakse), pea allapoole pingil kangiga. Biitsepsile aga: seistes kangiga, kaldpinnal hantlitega, istudes "blokil" kangiga, ühe hantliga konsentreeritult? Kõik näpunäited teretulnud, A.
  8. Tere, Mina treenin juba mõnda aega Oti poolt koostatud kava järgi (edasijõudnutele, jaotatuna neljaks), siiski väikeste muudatusteda - ühe päeva pühendan vaid rinnale ja ühe käele (nii biic. kui käsivars), sest need piirkonnad on ülejäänud kehaga proportsioonist väljas. Kasutan ka tunnike enne ja kohe peale trenni Whey Lemon Super'it. Seega mõned küsimused: 1. Kui eesmärgiks on eelkõige suurema lihasmassi saavutamine, kas siis tuleks treenida suuremate raskustega ja vähem kordusi või kuidas? Kui mitu seeriat? 2. Kas teen õigeti - teen igat harjutust 3 seeriat, enamvähem sama raskusega: alguses suudan u.10 ja siis iga korraga mõni kordus vähem? Kas peaks vastupidi olema? Vabandad, et küsimus pikale venis, A.
  9. avancia

    Tere Marek, Tartu Avancia klubis müüakse suht samu toidulisandeid kui ka nt Amazonis. Seega küsimus - kumba soovitad kas Protein no 1 või Whey Lemon. Esimene on palju kallim - mis teeb temast parema?! Ja kas Whey Lemon ostmist väärt on? Ühesõnaga - mis neil vahet on? Edu sulle, A.
  10. valu

    Tere, Tegin üle pika aja trenni (meeletult ettevaatlikult - soojendus, venitus, venitused peale igat seeriat jne). Tekkis igati oodatav ja normaalne lihasvalu. Mureks nüüd see, et see valu on kestnud juba nüüd päris mitu päeva (invaliidi tunne). Mida teha? Kas teha uuesti trenni või oodata kui möödub?
  11. Proteiin no 1

    Mis vahe on Proteiin No 1'l ja Whey Lemonil? St. olen kuulnud, et pidi enam-vähem sama asi olema, kuid üks on vaat et poole kallim (Proteiin no 1.) Ehk siis miks osta 900 g 325.- eest kui saab 1800 460.- eest (hinnad umbes)?
  12. rasvaprotsent

    Tere, Mis vahemikus peaks olema ühe heas vormis meesterahva rasvaprotsent? Minul hetkel 19.5 (22 a, 181 cm, 86 kg).
  13. püramiid

    Tere, Mida tähendab rinnalihastele püramiidi tegemine? Kujutan natuke ette, kuid mitte päris. Ja kumma eesmärgiks tehakse - kas jõud või lihasmassi saavutamiseks? A.
  14. tervislik toit

    Tere, Selline küsimus - kas keegi oskaks anda mingi nimekirjakese toitudest mida oleks tervislik lihaste kasvatamise ja rasva põletamise korral süüa. Lisaks muidugi valgu ja muudele sheikidele, st. neist ju loomulikult ära ei ela. Tean, et tuleks süüa hauatuid juur-ja köögivilju, kana, tailiha, riisi jne. Kuid see läheb ju pikemal perioodil suht üksluiseks. Et oleks mingi nädala menüü kuskil saadaval- 2 toidukorraga päevas.
  15. massilisajad

    Tänan Ott, Aga kas peaksin neid siis kokku segama või eraldi jookidena. Ja millal täpselt võtta tuleb. st. kas enne või pärast treeningut? A.
×