Jump to content

päikesesõõr

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

päikesesõõr

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 14.01.1993
  1. Toitumine

    Äkki püüaks siis paar julgustavat ja innustavat sõna öelda, aga ei... Minu arvates on mingi kindla kava jälgimine võib-olla mõnevõrra lihtsam, kui pelgalt tervislikult toitumine. Sest niisama tervisliku toitumisega tehakse liialt palju nö erandeid:) Aga no kava keegi mulle ei tee. Siin nagu näha süüakse 10 muna hommikuks ja tervis tuleb:D (nali)
  2. Toitumine

    Ega ma otsest küsimust ei esitanudki, lihtsalt tahtejõu puudumine. Äkki mõni primitiivne toitumiskava mulle, lihtsalt püüaks jälgida...
  3. Toitumine

    Ütlen ausalt, et olen paksuks läinud. Õudne. Olen küll proovinud, et nüüd kuu aega magusat (saia, võid, juustu) ei söö, kuid edutult. Pean vastu kuskil nädala. Kaotan kuskil 1kg, aga kahe nädala pärast kaalun juba 2 kg rohkem. Seega täiesti mõttetu. Olen endale siin koostanud igasuguseid toitumiskavu ja leppeid teinud vmt. Aga tahtejõudu on vähe. Hetkel siis 176 cm, 67 kg. Ideaalne oleks 60kg. Ja ärge soovitage mulle eratreenereid ja asju:)
  4. Jalavõlvi juures valu

    Nüüd see otseselt ei ole seotud kulturismiga, kuid jooksutrenne tehes on muutunud jalavõlvi juurest (mitte alt, vaid justnagu küljepealt rohkem) väga valulikuks. Tegu pole krambiga, vaid lihtsalt valus. Lampjalgsust ei tohiks olla, ülekoormust ka ei tooks põhjuseks..
  5. Pulsid jooksutreeningul

    Ega jah, ükskord oli 173 peal väga hea tempo ja mõnus, aga 163 peal raske. Eks see oleneb vist päevast.
  6. Pulsid jooksutreeningul

    Eesmärgiks oleks langetada kaalu kuskil 4-5 kg ja samas saada ka parem vastupidavaus. (Hetkel võtan jooksutreeningutega ainult juurde, kuna mu toitumine pole paigas ja tean, mis valesti teen) Söön väga palju rohkem, kui ära kulutan. Nädalas jooksu umbes 4-6x tund aega. Keskmised sellel nädalal: 173 169 163 159 Kuidas oleks õige jaotada pulsid treeningutel? Mu maksimaalne pulss peaks olema valemi järgi 204, aga arvatavasti on 190, kuna sellest suuremat ei suuda.
  7. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Garmini kellad on ka paraku üle 4000 kr + jalaandur veel 1600 juurde. Jääb liiga kalliks. Paulile seda, et eelistan veidi lihtsamat varinati, kuna pole nende lisafunktsioonidega suurt midagi teha:)
  8. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Aga kas Garmini kellad on kuskil kindlates poodides ka, nagu Suunto Matkaspordis jne Ja kuhu hinnaklassi kuulub enam vähem?
  9. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    see on ammu ilma teada, et rademaris ja sportlandis neid on. Neis valdavalt Polarid ja Sportlandis olen märganud ka Nike kelli. aga kuna pole ise kasutanud, siis sooviksin erinevaid arvamusi pulsikellade kohta (firmad, funktsioonid, hind) võimalikult hea hinna ja kvaliteedi suhe
  10. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Plaan osta endale pulsikell, keskmise tasemega. Olen uurinud Suunto t3c kohta ja see tundub üsna hea olevat. Lootsin saada ka kiiruse-, teepikkuseanduri, aga praegu jääb ostmata. Kell ise 2300 + andur veel 2100 hiljem juurde. Tervisesportlase jaoks leian, et see on liiga kallis. Polarit ei usalda, sest need võivad rahvajooksudel hakata teiste andmeid lugema, Suuntol kindlamad koodid. * Mis kellasid veel soovitaksite ja mis poodides neid saada on?
×