Jump to content

erki rätsep

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

erki rätsep

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 30.11.1979
  1. HULK

    Heh,paistab et igal maal oma HULK olemas http://www.arildhaugen.com/
  2. Toitaineid toidust

    Nojah,eks ta ole, C'est la vie.Eestis õnneks on inimestel valikuvõimalus ,kui ise kasvatada ei saa või ei ole aega saab tellida, ka linnainimesed(maakaup.ee elavtoit.com jne....).Norras ja Rootsis on asjad ikka päris hullud,valikuvõimalusi praktiliselt pole ja poe toit on täiesti p... .Just reedel küsisin 27 aastase norrakast töökaaslase käest kes iga päev coca-colat joob,kui vanalt colat jooma hakkasid?Arvutasin siis välja et on kuskil 4000 liitrit colat oma eluajal ta ära joonud,karm laks ikka.Eestis ikka asjad hästi minu arust,arukaid inimesi nagu rohkem.
  3. Toitaineid toidust

    Mul ei ole mingeid illusioone kasumiahnete kapitalistide suhtes ega ka ei kahtle ma et kasumi taga ajades jääb inimene teisejärguliseks alati.Ärge rääkige eetikast ja moraalist mei saa seda endale lubada,meil on vaja kasumit suurendada-suhtumine on igalpool. (Armastan ma headust üle kõige vihkan lolle) ja neid lolle ongi kuradi palju,käivad ringi silmaklapid peas ja aru ei saa suurt millestki. Hea et vahel tuleb artikleid kui hulluks on asi läinud toiduainetega just toiteväärtuse suhtes.
  4. Toitaineid toidust

    "Praegu sööb soomlane keskmiselt 6-7 kg tõrjevahendeid aastas. On seda palju või vähe, ei oska öelda, aga minu meelest kohutav" Hullumeelne maailm ja aina hullemaks läheb.Hea artikkel muidu.
  5. http://www.ergo-log.com/twohalfhourjoggingsessions.html
  6. Chlorella

    norrast ostsin,b vitamiini vötan jah.
  7. Chlorella

    Kas keegi on proovinud Chlorella pulbrit? http://www.rawfoodshop.se/chlorella-p-898.html Ise kasutan teist päeva juba,olen rahul,tundub asjalik.
  8. Tagasi uudise / artikli juurde Peagi tulemas erisaade saatele "Sinu küljes kinni" kus sedakorda aheldab Ott Kiivikas ennast karu ja krokodilli külge, et osa saada nende elust kuni haldjas ta vabastab. "Ei no saadet oli huvitav teha, olgem ausad," kiidab saatejuht ise. "Tõsi, karu võtete ajal läks tükike triitsepsit ja natuke biitsepisit ning krokodilli võtete ajal läks üks pea reie nelipealihasest krokodilli lõugade vahele, aga pole hullu. Küll ma need uuesti jõusaalis tagasi kasvatan! PS! Ostke Oti sepikut."...
  9. Ott Kiivikas Põhjamaade MV hõbemedal -90kg!

    Palju önne Ott!Siin veel pilte ja videosid vöistlustest -http://www.iform.no/pub/art.php?id=1585
  10. Silma laserlõikus.

    Navigaatorile-Kui lähed opile siis enne kirjutad kolmele komplektile lepingutele alla,kus köik kirjas,kes vastutab ja mille eest,kui peale opi kohe endale värsket chilit silma höörud siis keegi sulle midagi ei kompenseeri loomulikult,muidu on vastutus olemas
  11. Silma laserlõikus.

    Maksab kuskil 20 000 eeki.Minul oli kyll elu parim investeering ,tegin endal ja naisel lasin ka aasta hiljem ära teha.Ennem oli peavalud kui silmi pingutad ,nyyd pole probleemi.Peale operatsiooni olid paar nädalat silmad hellad ja kuivad,naisel vähe kauem,erinevatel inimestel erinevalt keha regeerib.Tegin 3a tagasi ,mitte mingisuguseid probleeme pole ,naisel ka mitte,samuti söber tegi ja pole kurtnud siiamaani.Kohaks oli Silmalaser ja arstiks doktor Noor
  12. Toidu osade puudujäägi asendamine..?

    Köik on olemas ,mulle väga meeldib norra kohupiim-http://www.tine.no/page?id=26&key=5976&cat=614 Norra keelne söna on ,kvarg,aga tuntakse rohkem kesami nime all poes.On isegi lahja kohupiim ja vanilje maitsega ,tuunid ise ära mee ja rosinatega ja köht laulab kiidulaulu. Kodujuuste on ka laias valikus.
×