Jump to content

Evikas

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Evikas

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 14.08.1993
  1. Kas sellest on abi?

    Tänud sellest on väga abi kindlasti Kükke olen seni teinud näiteks nii et asetan oma hantlid õlgadele ja hoian neid seal ja siis teen tavaliselt 25-30 neid järjest. Kätekõverdusi olen seni teinud vastu seina 25 ja käed laiali laua vastu 10 tükki. Need jõusaalinõuanded vääriksid küll eraldi meelde jätmist kui jõusaali peaks minema. (hetkel jätan kükid ja jooksu ära mõne päeva kuna veits pingutasin üle ja jalad valutavad natuke) See põlvede toega kätekõverdused peaks samuti tegema ära. Üleelmisele postitajale - eks ma proovin jah.
  2. Kas sellest on abi?

    Tänan vastuste eest jällegi, ma arvan et minu klassis vist hakkavadki mõne aja pärast olema kehalise tunnis jõusaal ootan seda varianti hetkel. Koolis on mul olemas mõned jõusaali masinad aga oleme klassiga käinud ka tervisekeskuse omas kus on eraldi jõusaal täisvarustusega. Kodust trenni jätkan ja tõstan järk-järgult seni kuni veel jõusaalis ei käi. Ise proovin süüa praemune lõunaks või hommikuks ja toidukordada kõrvale piima juua, lisaks on hetkel kodus ka mingit funktsionaalset jogurtit. Nendest soovitustest on kindlasti kasu, tänud!
  3. Kas sellest on abi?

    Tänan teid vastuste eest, jõusaaliga on muidu selline asi et pole seal nagu varem käinud (ainult korra kehalise tund oli seal) et ei oska eriti midagi peale hakata ja kas see tasuline pole ja kas minusugusel oleks sinna asja? Kodust trenni ma järg järgult nagu suurendan ja harjutan kätekõverdusi vastu seina ja lauda (järgmine loogiline samm oleks maapind ) Ma söön jah liiga vähe ja valke pean ka rohkem tarbima ma proovin seda parandada.
  4. Kas sellest on abi?

    Tänan vastuse eest eks ma uurin seda asja
  5. Kas sellest on abi?

    Tervist olen 16 poiss ja pikkust 175 cm ja kaal on ca. 56 kg. Pole kunagi olnud füüsiliselt kuigi tugev ja alustasin paar kuud tagasi kodust trenni mis on küll lühike (15-20 min) aga olen seda õhtuti järjepidevalt teinud kordagi vahele jätmata. Trenn hõlmab kõhulihaseid, 2x3 kg hantlid millega teen erinevaid harjutusi (tõstan 25 korda siis surun 25 siis teen mingeid harjutusi rinnalihastele 25 siis küljelt liigutan üles 15 ja teen ka 25 kükki hoides hantleid õlal ja nüüd tahan hõlmata trenni ka väljas lühikesi ringe metsas jooksmise) Minu küsimus oleks et kas sellest on natukenegi abi füüsilise vormi parandamisel? Kas see ka loeb midagi et olen trenni tegemisel järjepidev? Palun vastake kes midagi teaksid õelda, norivad ja kurjad kommentaarid välja jätta palun ma niigi uus sellel teemal... EDIT: Unustasin õelda et arstlikul kontrollil koolis arst soovitas mul liha süüa rohkem jne. aga kas see tähendab et ma pean vorsti ja muid poollihatooteid ka ilmtingimata sööma või piisab tailiha söömisest (õnneks mulle liha maitseb)
×