Jump to content

iChris

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

iChris

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.09.1990
  1. Plaan ennast käsile võtta

    Saavutada tahan sportlikumat ja tervislikumat eluviisi ning lihaseid kasvatada. Kuna kavas on ka aeroobne trenn siis jätan vast muu aeroobse ära?
  2. Plaan ennast käsile võtta

    Suured tänud vastuste eest! Ostaksin siis soija90 asemele 100% Whey Gold Standard ja lisaks sinna viinamarjasuhkrut ning muul ajal ma ei plaanik massilisajat tarbida, on kõik sobilik?
  3. Tervist, mul oleks plaanis ennast tõsiselt käsile võtta ja hakata ennast treenima. Vanust on mul peaaegu 19, pikkus on 175 cm ja kaal veidi üle 60 kg. Olen kunagi lühikest aega jõusaalis ka käinud. Plaanis oleks käia 3 korda nädalas (E, K, R) jõusaalis, teistel argipäevadel (T, N) käia väljas jooksmas, jõusaali päevadel väljas jalgrattaga sõitmas ning nädalavahestusel puhata ja ehk veidike kergemat füüsilist tööd teha. 1-2 kuud kasutaksin algajate vabaraskusega kava (link) ja edasi liiguks edasijõudnute kavale. Trenni alguses kasutaksin soojenduseks kusagil 10 minutit sõudeergomeetrit ja peale trenni sõidaksin jõusaalis rattaga 15-20 minutit ning peale seda venitaksin. Nagu ma aru olen saanud, siis toitumine on ülimalt oluline, üritaksin ka seda hakata jälgima ja paika seadma. Lisaks mõtlesin, et võiks teha omale odava sheigi (Soija90 + Malto6) ja tarbida seda peale jõusaali. Mul on kogu selle treeninguga seoses nüüd ka mõningad küsimused tekkinud: 1. Kas jooksimine ja jalgrattaga sõitmine oleks sobilik ülaltoodud päevadel? 2. Kas minu pakutud sheik oleks üldse sobilik? (Kui sobilik, siis mis vahekorras) 3. Kas trenni ajal tavalist vett oleks sobilik juua? 4. Kas enne trenni sõudeergomeetriga 10 minutit sõuda on piisav soojendus? 5. Kas enne trenni on vaja venitada? Lisaks, kui keegi arvab, et mu plaanidel on midagi viga või võiks midagi juurde lisada, siis andke palun teada!
×