Jump to content

KaptenJaak

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

KaptenJaak

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.02.1981
  1. Jõutrenn+kaalu langetamine

    Sorry, my bad. Olin varem valesti lugenud. Muga on nii, et olen varasemas eas palju trenni teinud ja lihas täitsa olemas, lihtsalt poolsurnud seisundis. Kas on lootust kaalujälgimise ajal ka vähegi märkimisväärseid lihasearengu tulemusi saada või see on ikka lootusetu ja tegu lihtsalt lihase säilitamisega?
  2. Jõutrenn+kaalu langetamine

    Aga miks siis Kiivikas treeningu ära jättis Kaidol, inimesel, kel lihase säilitamine palju olulisem kui minul?
  3. Jõutrenn+kaalu langetamine

    EI ole kaalugatergoorias võistlemiseks lihtsalt neid ülekilosi on umbes nii palju.
  4. Jõutrenn+kaalu langetamine

    Kas on üldse mõtet teha lihase ja jõuarendus trenni samal ajal kui kaalu langetada, vaatan, et Kiivikas on ka siin Kaido treeningule pausi peale pannud. Äkki peaks panema jõusaali pausile ja tegema aeroobset 2-3 korda nädalas? (alla oleks vaja võtta umbes 14kg)
  5. Ronimistrenn

    Ma mõtsin, et teeks aeroobsel päeval pikemalt trenni, et kiiremini vormi saada:)
  6. Ronimistrenn

    Tegin siis täna kokku 1,2h tundi aeroobset. Kordamööda aeru ja liikuvate sangadega stepperi drenazööri. Stepperil tegin intervalli ja üritasin pulssi hoida 140 juures. Aerukat tegin madala koormuse ja madala tempoga. Kas sellisena võiks sobida aeroobne päev või peaks miskit teisiti tegema?
  7. Ronimistrenn

    eino ma tean, et ilma toitumist järgimata ei saavuta eriti midagi. Huvitab lihtsalt, milline treeningviis on tõhusam, tegelikult teen nädalas 3 korda jõudu ja 2 korda aeroobset. Aga kuidas selle intervalliga on, kas see kaalu langetamise kohapealt parem, kuidas intervalli puhul pulsiga jääb? Või peaks aeroobsel päeval oopis ühel masinal tegema pulsi ja teisel intervalli järgi. Ja kas aeroobse treeningu puhul peaks treeningaeg või raskus suurenema? keha ju areneb tugevamaks... Või on kulutatud kalor lihtsalt kulutatud kalor ja ei ole oluline kaalu langetamise aspektist?
  8. Ronimistrenn

    Et siis vastupidavust treenides on kõige efektiivsem või?(vastupidavuse juures on pulss madalam) Mida siis ikkagi valida? Jõusaalis on rattad, jooksu, sõudmis, stepper drenazöörid. Osadel saab ka pulssi vaadata. Mis pulss siis olema peaks, kas intensiivsuse kohapealt on intervall kõige parem? Kas peaks iga treening tegema ajaliselt pikemalt kui eelmine treening?
  9. Ronimistrenn

    pean silmas seinal ronimist. Lihtsalt tekkis siuke mõte, et kui tark me keha kohanemisel on... Nagu ma aru saan on aeroobne treening sama kalorikulutuse juures efektiivsem rasva põletamisel kui jõutreening, "miks?" Kas keha peab vastupidavus treeningu juures keharasva takistavaks teguriks? Jooksmisel on ju ka kaasas kantav rasv ebavajalik lisakoormus.
  10. Ronimistrenn

    Kaalun 93kg ja vabaneda võiks umbes 13kg-st. Kui kulutada näitseks jõutrenni tehes 600kcal või kulutada ronides 600kcal on kalorikulutus sama aga jõutrenni puhul ei takista keharasv treeningu sooritamist. Küsimus selles, et kas on võimalik, et ronimistrenni puhul kaal langeb kiiremini kuna keha saab aru, et keharasv takistab treeningu sooritamist või ei...?
  11. Jõu kasv

    Pakuks 80-90kg
  12. Ronimistrenn

    See ei ole ilmselt kõige targem küsimus aga siiski küsin, mis arvate. Kui kaalu langetamise eesmärgil harrastada tihedalt ronimis treeningut, mis arvate, kas keha võib tunnetada, et liigne kaal takistab füüsiliselt vajalikku liikumist ja käitub vastavalt vajdustele. Loomne organism ju tegelikult oskab igasuguste oludega kohaneda aga noh nii tark ta siiski ilmselt ei ole:)
×