Jump to content

priit999

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

priit999

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 27.03.1991
  1. Coca-Cola Zero ja Light

    Kuidas inimesed aru ei saa, et gaasiline jook on täis saast, isegi kui sa vaatad, et ooo 1kcal ja muud jama saab vähe. Olgu Zero coca, light või tavaline kõik üks saast ! NB ! Joo vett !
  2. toitumine..

    Mina alustasin ka jõusaalis nii, et tegin ühe trenniga kõik lihasgrupid läbi. Muidugi kaasnes sellega enne ja peale trenni aeroobne ka. Enne trenni ca10min ja peale trenni ca 15-20min, kuidas ise jõuad. Minul läks tookord jõusaalis ikka tubli poolteist/2 tundi, et kõik saaks tehtud, aga tasus ära ennast. Alustades ma ka suurt ei teadnud toitmusest ja eks ole mul preagugi veel õppida, aga minule endale meeldib väga katsetada erinevaid toitumisstiile jne. Muidugi on sul vaja mindset ka vaja paika saada, et kui sul ikka tahet ja vastupidavust pole, siis paraku see kaal ja vorm ei tule ka. Vb mina olen sadist ja suudan, aga mina olen suutnud ennast nii ära treenida, et ma söön nii palju kui vaja ja nii vähe, kui võimalik. Kindlasti kord kuus 2 lasen rihma veits lõdvemaks ka ja luban endale midagi vinget, aga üldiselt vaatan vääga hoolikalt mida suhu topin. Päris sincersi ja piimaga hommikut ei alusta nagu mõned mehed teevad siin foorumis Üldiselt jõudu ja edu sinu katsumusel, et ega see kerge olema ei saa, aga tulemused ja rahulolu on pärast suuur suur.
  3. toitumine..

    Käi jooksmas tee trenni ja ära söö rämpstoitu. Ma olin eelmise aasta talevel 105kg raske ja mu pikkus on ka 186cm. Nüüdseks kaalun ma 75kg * Põhimõtteliselt jätsin rämpstoidu maha * Käisin jooksmas * Hakkasin palju rohelist sööma * Kala/ kana jne * Jõusaal Hetkel on endal küll meeldiv tunne, aga isegi mina sihin veel sinna 70kg kanti, samal ajal toitun normaalselt ja teen trenni.
  4. Mida muuta hetkel toitumise juures ?

    See oli rohkem seda moodi, et pekk tuleb ära põletada ja sealt alt ehk hakkab lihas paisuma. Paistab, et sellest olenevalt tujust treenimine on ikkagi mulle kõvasti juurde ka andnud. Mis toitumisel viga on siis ?
  5. Hommik: 8:00 üks 2* sai, mille vahel on juust. Selle panen no. võileiva fritüüri ja lasen asja kaunis pehmkes ja juustu sulama. Tavalised hommikuhelbed ( need täitsa tavalised maitsestamata ) + piim Tass musta Kohvi. Kui jõuan söön 1-2 keedetud muna, aga seda nagu jah tavaliselt ei jõua, pigem võtan 1 õuna autosse kaasa. 12:00 Mineks kohaliku sööklasse Kindel mats, mida ma alati võtan on pool suppi. Supid on erinevad iga päev. Peale supi võtan pool portsu makarone, koos siis mingi kastme ja kapsaga või võtan pool praadi šnitslit. Valik on suur. Juua kõrvale midagi ei võta tavaliselt. 16:00-17-18:00 Jõusaali, teen kas tund või 2 trenni, see sõltub täitsa tujust. 18:00 + suts jõuan kodu, kuna jõusaal on mul suht ukse ees. Kodus ootab tavaliselt igapäev väga erinev menüü, aga kindel on see, et vähemalt 2 keedetud muna, koos hapukoorega see menüü sisaldab. Tavaliselt on siis, kas keedu/ ahjukartu, koos sealihaga. Teine variant on makaronid, koos kastme vms. Peale seda sööki libistan rahulikult vett mõnuga. Vett tarbin tegelikult kogu õhta ja tööl olles, nii kui janu tekib. 8:30 - 15:30 tööl olles tarbin 2-3 tassi kohvi. Nii, tahaks nüüd teada, kas asjad on väga võssa või midagi õiget ka ? Eesmärk on siis kasvatada lihast ja alandada mõniti kaalu. Ütleme nii, et ma olen sellest staadiumis, kus pekist tuleb vorpida lihast. Kui on soovitusi siis tuld ! Magus: Söön väga väga harva, kord kuus vb. Rämpstoit: Vahepeal saab tellitud pitsat, aga see on ka max 1 kord kuus. Alkoholi tarbin nädalavahetustel, kui on põhjust. Parimat. Priit
  6. Küsimus trenni osas ja peale trenni

    Homme tuleb raha, lasen endale toitumiskava ära teha . Kobineerin koos trenniga seda ja vaatab, mis tuleb.
  7. Küsimus trenni osas ja peale trenni

    Enne trenni ja peale trenni saab seda tehtud. Ala enne trenni 2km ergomeetrit ja peale trenni 15 mintsa ratast või mõnda muud riistapuud.
  8. Jõudu, Ennem, kui teemat alustan panen oma parameetrid kirja. Pikkus: 186-7 Kaal: 95kg Vanus : 19 Nimelt olen käinud siin 4-5 kuud jõusaalis. Nädala 1-4 korda, sõltuvalt tujust ja kuidas aega on. Üldiselt on jõusaal mulle kõvasti jõudu juurde andnud ja pisut lihased andnud. Kaalu pole väga alla saanud. Jõu osas on suur hüpe see, et enne jõusaali ei suutnud ma korralikult kätekõverdustki teha, aga nüüd vabalt rind ja nina vastu maad ilusti saab pumbatud. Piitsept ja triitseps on selle ajaga kõige enam arenenud. Üldiselt küsimus on see, et kuna ma olen enda arvates selline jõle turske/ sõprade meelest kapi kehaehitusega, et siis minule vist peale trenni väga mingit kohupiima ja muud jura pole mõtet sisse ajada ? Mu pikkus ja kaal on sellele vastav, et eesmärgiks on see pekikiht muuta lihaseks. Söön ma ise ka väga väga vähe. Sõltuvalt päevast teen 1-2 toidukorda, hommik ja õhta siis. Hommikul söön tavalist 1 juustu võileiva ja õuna + tee, kui on isu, aga tavaliselt väga pole. Õhtuti tarbin ka suht väikse portsu. Nimelt ongi küsimus, et mida ma saan teha, et seda lihaste vorpimist kiirendada ja kaalu veel alla viia ? Trenni ma teen seal kooli poolt palgatud treeneri käe all, kes ütleb ja näitab kuidas mida teha. Üldine mure ongi see, et jõudu küll tuleb juurde, aga kaal ei lange. Saan aru küll, et jei jei lihased tulevad tasa tasa ja lihased kaaluvad ka. Kas ongi nii, et lihased mingi hetk kasvavad ja kasvavad ning siis hakkab pekk ära kaduma ja kaal langeb või kuidas need süsteemid käivad ? Üliselt võiks mingeid tablette või pulbreid ka tarbida, kui keegi oskab soovitada või need tõesti kasulikud on, sest nii palju kui mina tean on need suht money waste ! Parimat.
  9. spordisaal+paksud???

    Noo, kui inimene ütleb, et ta tahab kõhnaks saada, aga selle jaoks midagi tee siis mmm. Toon sellise lolli näite, et see on sama, kui kriminal ütleb, et ta enam ei varasta ja siis läheb uuesti vargile. Ma võin julgelt öelda, et kedagi ei narrita jõusaalis, sest üldiselt külastavad jõusaali mõistlikud ja piisavalt vanad inimesed. See on casual, kui mingi oma klassi poiss mõnitab vms. Viimasest asjast tuleb lihtsalt üle olla Vb ma olen ise sellise kalgi iseloomuga, et mind ei huvita, kui keegi mulle midagi ütleb, mis mind solvama peaks.
  10. Toitumiskava + Jõusaal

    Mu eesmärk on tegelikult, just kaalust alla võtta ja tõhusalt trenni teha Parmeetrid on 186cm pikkust ~100kg kaalu Ma ise arvan, et siin tuleks mingist 15-20 kg vähemalt lahti saada, aga samas ma pole ekspert kah, niet ma ei tea
  11. Jõudu, Nimelt olen suutnud juba aktiivselt 2-4 korda nädalas rüübata jõusaali mõnusid, kusagil 2 kuud. Nimelt tekkis küsimus, et kui ma lasen endale siin selle toitumiskava ka teha, et kas siis on oodata ka mingeid kõrvalmõjusid ? Ma väga ei tea mida sealt toitumiskavast oodata, aga ma kujutan ette, et asi saab olema pisut sellises dieedi vormis ? Ma mõteln, et kas see hakkab mõjutama kuidagi minu treeningutulemusi või mis efekti see asi kaasa toob ? Küsin kuna olen alles väga algaja ning loodan, et küsija suu pihta ei lööda ^^ Enda eesmärk on tõhustada oma treeningut, et sealt maksimum tuleks, sest, kui ma vihun treeneri käe läbi 2 tundi trenni ning söön ikka velesti, siis on tulemused minimaalsed ilmselt . Hetke seisuga on tulemusi näha, aga ma olen päris kindel, et on veel kuhu püüelda.
  12. Kas on mõtet osta Burner ?

    Ütleme nii, et jah mul oligi vaja sellised kiidu sõnu ka, sest webist kommentaare lugedes ei ole seal mainitud midagi head, aga ma ilmselt tellina ta ära ja vaatab, et mis saab
  13. Jõudu, Nimelt oleks huvitatud sellest, et kas toode nimega BURNER " http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=564 " omab ka effekti ? Nimelt, et kas toote on oma hinda väärt ja toime on märgatav ? Kui kellegil on kogemusi, siis andku tuld, kuulaks hea meelega. Ise plaanin siis seda manustada jõusaali kõrvalt. Parimat, Priit
  14. extreem dieet.

    Ma ei taha midagi solvata vms, aga mind huvitab see, et kui sa olid ülekaaluline ning järsku võtsid sellise pommi alla, et kas see nahk ripendama ei jäänud ? Tõmbus korralikult tagasi ikka ?
×