Jump to content

fitness123

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

fitness123

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.09.1990
  1. Mitu kükki ja tõstet säärtele ning mitu seeriat peaksin tegema, et just kõrgele hüppamisvõimet arendada mitte lihasmassi? Ma tean küll mis on plüomeetriline trenn ja kõik, aga mind antud hetkel huvitab ainult smithi puuris harjutused kuna midagi muud jõusaalis ei leidu. Ette tänades Rene !
  2. Muusika

    1:00 huumor:D väga huvitavalt tantsivad.
  3. Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!

    Hinnas alla ka saab? Palju kliendikaardi tegemine maksab?
  4. Trennijaotus

    Minul on esmaspäev korvpall. Peale kossu ikka tiba jõudu rinnale, seljale, kätele kui jaksu on ja kõhtu. Teisipäev on jõusaal: rind,biitseps,triitseps, kõht. Kolmapäev on kõva korvpalli trenn. Umbes 2h ja peale seda väga ei jaksa enam midagi. Võib olla kõhtu ja rinda natuke. Neljapäev on jõusaal:õlg,selg,kõht,alaselg ja peale jõusaali vahest veidike korvpalli noortemate poistega. Reedel kui aega jätkub siis jõusaalis algajate kava järgi rind, selg, õlg, käed. Jalgu ma ei tee kuna kossutrennides saab joostud omajagu. Minul ei ole probleeme olnud, et oleks järgmine päev väsinud ja visked oleks halvad. Võib olla noor tervis ja jaksu palju. Hommikune ujumine enne kooli annab jubedalt energiat päevaks. Vahest peale trenni ka saab natuke lõõgastuseks ujutud.
  5. Jõujoogid, pulbrid jm.

    Igatahes asi selge, et selle teema võib vist lukku panna Aitäh kõigile vastamast.
  6. Jõujoogid, pulbrid jm.

    Spordiga ma tegelen ikka kõvasti. Tahan proovida, kas võib anda kõvemaid tulemusi. Räägivad, et lõhub tervist ja paras jama ole, aga eks ole näha. Ei ütleks, et algaja, aga jõusaali koha pealt võib olla küll. Alles aasta tegelenud. Räägivad, et lõhub tervist ja paras jama ole, aga eks ole näha.
  7. Kava maratoniks

    Mis see siia puutub? Ei tulnud siia kedagi õpetama. Rääkisin niipalju kui tuttavate kogemustest tean. Viitsimist ja tohutult palju jooksmist.
  8. Jõujoogid, pulbrid jm.

    Tahan teada kuidas õigesti kasutada ja proovida kas asjad toimivad . Kui asi ära proovitud, siis on süda rahul vähemalt.
  9. Jõujoogid, pulbrid jm.

    No aga kunagi tuleb ikka selgeks asi saada.
  10. Kava maratoniks

    Mis seal ikka. Kaks korda päevas jooksutrenni. Alguses on muidugi raske mõnel isegi 2 kilti joosta, aga lõpuks juba ei ole vahet kas 5 kilti või 20. Paned sama tempoga ja ei ole probleemi.
  11. Jõujoogid, pulbrid jm.

    HT-R saab siis küll paari nädalaga otsa. Kuidas sa ise tarbinud oled? Samamoodi? Ei tea kas on mõtet, aga kui võtta peale/enne kõva kossutrenni soovitad sa rohkem malto6't või dextroti ? HT-R vist peale kossutrenni ei ole mõtet kasutada?
  12. Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!

    Kas HT-R ja Dextrot on poes olemas praegu?
  13. Jõujoogid, pulbrid jm.

    Ning kogus selline nagu oks ütles on sobilik?
  14. Jõujoogid, pulbrid jm.

    Aga millal? Ainult enne trenni ja peale trenni? Enne kossutrenni ei ole mõtet seda kasutada, et ainult enne jõusaali?
×