Jump to content

markop

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

markop

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 17.01.1973
  1. Toitumiskava mittesportlasele

    Kui oletada et abikaasal on nö. istuv eluviis (kirjutasid "mittetreeniv") siis on tema vajalik energiahulk kehakaalu säilitamiseks!: 1630 Kcal. Praegu saab ta suts rohkemgi. Päevane energiahulk kehakaalu langetamiseks. Näiteks: 1. nädal 1540 Kcal päevas, 2. nädal 1500 Kcal päevas, 3. nädal 1470 Kcal päevas jne... Sellise arvutuse / soovituse annab http://www.struktuur.net/kcal.php Mida täpsemalt praegusest menüüst vähendada ehk ütlevad spetsialistid aga pakuksin et süsivesikuid.
  2. Konsoolimäng

    Temit mulle hakkab tunduma et Egle poolt propageeritaval ideel on jumet Peaks ikka mingis rühmatrennis ka käima
  3. avokaado?

    Joguurtiga võib tõesti rõve olla :S. Ise söön ka omletiga ja väga hea tundub. Küps avokaado on pigistades pehme, sisu on nagu pehme või. Toorel avokaadol on sisu nagu nt. kurgil, järelküpsetamine toimub toatemperatuuril. Ise panin algul külmikusse ja mitte ei küpsenud valmis Poolikut valmis avokaadot hoian külmikus, kilekotis et sisu ei läheks pruuniks. Edu.
  4. avokaado?

    Ei hakanud uut teemat tegema, peaks ka siia sobima. Miks nii olulist toitu nagu avokaadot pole Fitness.ee kalorikalkulaatoris? Jah, erinevate allikate järgi kõigub avokaado energiasisaldus 150-220 kcal/100gr ehk päris palju. Siiski on Wikipedia-s välja toodud järgmised numbrid mis ehk võiksid olla suhteliselt tõesed: Avocado, raw (edible parts) Nutritional value per 100 g (3.5 oz) Energy 160 kcal 670 kJ Carbohydrates 8.53 g - Sugars 0.66 g - Dietary fiber 6.7 g Fat 14.66 g - saturated 2.13 g - monounsaturated 9.80 g - polyunsaturated 1.82 g Protein 2 g Thiamine (Vit. B1) 0.067 mg 5% Riboflavin (Vit. B2) 0.130 mg 9% Niacin (Vit. B3) 1.738 mg 12% Pantothenic acid (B5) 1.389 mg 28% Vitamin B6 0.257 mg 20% Folate (Vit. B9) 81 μg 20% Vitamin C 10 mg 17% Calcium 12 mg 1% Iron 0.55 mg 4% Magnesium 29 mg 8% Phosphorus 52 mg 7% Potassium 485 mg 10% Zinc 0.64 mg 6%
  5. Praegu ainult jõusaal ja erinevad tegevused vabas looduses (HIIT jooks, matkamine/ronimine mägedes, snorkeldamine, sukeldumine ja plaanis lainesurf) Kunagi sai nö "rühmas" käidud Almer Jansu power-joogas ja võitluskunstidest Priit Mihkelsoni käe all Wing Tsun-s. Joogat või mma-d teeks edasi kui eestis elaksin. Nii et selles mõttes nagu küsid pole rühmatreeningut kunagi teinud ja esialgu pole plaanis sest vabas looduses meeldib rohkem olla kui saalis. Jõusaal jääb muidugi.
  6. Haige vidin :D

    Kuna ma spetsiaalset kohta huumori jaoks ei leidnud siis äkki sobib see siia. Või polegi nii huumor ja toimiv värk ? Koomiline vidin
  7. Twitter

    Ei kasuta. See peaks! olema orkuti/facebooki ning blogimise segu.
  8. Tikkrid

    Retsept 1: Karusmarjakook Retsept 2: Vanaema karusmarjakook Võid veiniks ka ajada
  9. Kellelt tellida toitumiskava?

    Mina tellisin kava Marek Marozovilt. Kasutan ja kiidan Olen näinud teise koostaja kava mis tehtud samadel eesmärkidel minu sõbrale. M.M.-i kava meeldib rohkem.
  10. Tubli Juut Katsu peale trenni valku ka saada, ise teen proteiini-shake-i + puuvili.
  11. Olen sinuga paljuski saatusekaaslane st. kaua liha suretanud, aastaid igal õhtul rohkelt õlut libistanud ja kunagist treeningtaset põletanud Nüüd siis äsja alustasin jälle treeninguid ja jube hea tunne on. Nt. kui on jõutreeningu-vaba (taastus) päev siis olen mossis et peab nagu lihast puhkama. Eile siis ei suutnud vastu panna ja läksin jooksin TAKU HIIT-i, sigaläbi võttis Pean tänama jrx-i selle promomise eest! Õlut joon ikkagi (ei propageeri!!!) aga alustan "joomist" alles peale trenni mitte poolest päevast Naerge aga see on minu jaoks progress Ja joon alkoholi (tarbin energiat) üldkokkuvõttes muidugi palju vähem. Mulle meeldib minu uus elustiil sest nii ma seda võtan - elustiil! Nii et anna tuld, saatusekaaslane!
×