Jump to content

DanDemitro

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

DanDemitro

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 28.11.1993
  1. Kava

    Pidin vist kohe ära mainima, et tegelen ujumisega. "Olen ujuja", seda vist oligi vaja.. Hakkan kindlasti tarbima taastajaid kuid ei tea millist. Soovitage midagi? http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=32&...296a3678d9b62a7 Reedene jooks tuleb selline rahulik, 30min relax ja koju.
  2. Kava

    Ei, ujuma pean igapäev. Eesmärk? Lihasmassi kasv ja vastupidavuse suurendamine.
  3. Kava

    E - jõusaal(ülakeha+kõht/selg)/ujumine T - ujumine K - jõusaal(jalad+kõhulihased/selg)/ujumine N - ujumine R - jooksmine/ujumine L - ajapeale ujumine P - vaba Kardan, et on ületreenituse oht? Soovitage midagi, mis taastajaid peaks kasutama.
  4. jalad krampi

    Tarbi vedelikku rohkem.
  5. Kõrge pulss

    Ei hakka uut teemat tegema aga kuidas väljuda ületreeningust? (kõige effektiivsemalt*) Olen kuulnud, et mõndade looduslikke ainetega (tomat) sai südant tugev., on see tõsi?
  6. Kõrge pulss

    Tähendab see minu 208pulss on täiesti normaalne? Lihtsalt trennikaaslasel oli tulemus natukene halvem kuid tema maksimum pulss oli 170+.
  7. Kõrge pulss

    Ikka regulaarselt, kuus korda nädalas.
  8. Kõrge pulss

    Tere. Käisin spordimeditsiini sihtasutuses ning tegin koormusetesti veloergomeetril. Viimasel koormusel oli pulss 208/min - Võimsused kokku Wmin/kg 44,8. Kõrge pulss tuleb sellest, et keha ei talu hästi koormust? Kui halb see kõrge pulss on siis?
×