Jump to content

Trikke

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Trikke

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 03.07.1988
  1. Soovitatav kaalupiir on küll 115kg...aga konstruktsioon on kvaliteetne ja tugevast terasest või alumiiniumist. Mida raskem oled, seda paremini lippab allamäge ja vaevalisemalt ronib ülesmäge! Samas kannatab sellega ka naist vedada Vaata www.trikke.ee - galerii - Trikke maailmas
  2. Vaata www.trikke.ee Hinnad algavad 1700.- EEK´ist. Kõige suurem, uuem ja vingem T12 maksab 8500.-
  3. Tuigerdades jah...aga ega ta rulluisutamisest või suusatamisest rohkem ruumi ei võta. Rattateedel saab ilusti hakkama ja kedagi alla ei pea ka ajama. Viimastel päevadel on rannas sõidetud küll. Kõik on elus ja terved
  4. Ilusate jalgade saladus! Trikke rattad

    Just...lisaks töötavad ka käed! Sõites saad ise valida kui pikki "poognaid" võtad. Mida aktiivsemalt lookled, seda suurema hoo saad! Vaata meie veebi - talveks on veel eriti lahe Trikke SKKI, mis annab ka mäesuusatamisele uue mõõtme!
  5. Ilusate jalgade saladus! Trikke rattad

    Kas oled proovinud sõita? Kui ei soovitan! Seni pole veel keegi kukkuda suutnud. Sõitnud on nii tormakad mehed, vagurad naised kui ka tillukesed lapsed. Kui muidu kahel jalal püsti seisad ja ümber ei kuku, pole Trikke´i ka vaja karta!
  6. Ilusate jalgade saladus! Trikke rattad

    Hoo saamiseks tuleb rattaga loogelda. Sujuva sõidu saamiseks on vaja rakendada nii käsi kui ka viia raskust ühelt jalalt teisele. Ülesmäge sõites on koormatud eelkõige käed. Kogemus näitab, et kõige kiiremini väsivad sõites käed, seejärel jalad ja võhm. Kuna Trikke treenib tervet Sinu keha, pole ohtu, et üks kehapool teisest ebaproportsionaalselt rohkem areneks. Kui tahad veel selgemalt teada kuidas käed trenni saavad, tule sõitma!
  7. Trikke rattad on nüüd ka Eestis! Vinge treeningvahend, mis põletab kaloreid rohkem kui jooksmine ning treenib samal ajal nii üla- kui ka alakeha! Samuti ei koorma Trikke Sinu selga ega lõhu põlvi. Kogemus on vinge ja ainulaadne, tähelepanu garanteeritud ja hea trenn saavutatav. Tsekka kõiki mudeleid, tutvustavaid videosid, pilte ja palju muud meie veebilehelt www.trikke.ee Kui näed meid kuskil sõitmas, peata kinni ja küsi proovida! Suveks saalist õue ja Trikke ratastele!
  8. Olete juba kuulnud uutest Trikke ratastest?! Maailmas suurt populaarsust kogunud rattad on nüüd ka Eestis. Ideaalne treening suvehooajaks - põleta kaloreid ja treeni käsi, kõhtu, tuharaid ja jalgu üheaegselt. Lisaks sellele on Trikke ratastega sõitmine lihtsalt nii lahe, et Sa ei taha enam ühtegi trenni vahele jätta Saadaval on erinevad mudelid, mis sobivad alates väikelastest kuni suurte meesteni välja. Tsekka meie kodulehekülge ja registreeru proovisõidule. Aga ettevaatust - Trikke´iga sõitmine on sõltuvust tekitav! Proovi korra elu mõnusaimat treeningut ning oled koheselt Trikke´i andunud fänn! Sõitmast võid meid leida peamiselt Kakumäelt. Kui tunned huvi ja tahad proovida hõika meile järgi Vaata veebi: www.trikke.ee Vaata Trikke´i kasutajaid!
×