Jump to content

henry

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

henry

  • Tase
    Algaja
  1. Rinna päev

    ma ei mõelnud jah järjestikuseid päevi, praegu teen teisipäev ja reede rinda ja siis võtangi niimoodi nagu eespool mainisin et võtan rinna ühe osa ette ja panen täis tambi sellele trennis aga kas see on siis vale? kas ma peax siis rinna trennis tervet rinda treenima, et nagu harjutused erinevatele rinna osadele?
  2. Rinna päev

    Küsimus Otile: aga kas nii ei tohix teha et ma teen ühe rinna päevaga nt ala rinda teise rinnapäevaga üle rinda ja kolmas rinnapäev näitex tavalist surumist sest neid harjutusi on nii palju erinevaid ju, või on kasulikum et panen rinna päeva kokku kolme rinna osa harjututest
  3. probleem kehakaaluga

    Kalmus millex see vajalik on et aeglaselt sööma peab kui kõht ikka väga tyhi on siis ei viitsi nagu seal taldriku taga istuda ikka sööd kiiresti ju! See võib olla võhiklik küsimus aga tahax teada. Ette tänades!
  4. õlg

    Kas keegi oskab mingit head harjutust soovitada millega tagumist õle poolt saax teha, ma ise teen ettekallutatult lennutamis aga tunnen et olex vaja rohkemat mis arendax rohkem lihast sest teised harjutused nt kukla tagant surumised jne tundub et need päris tagant õlga mul ei võta ja ei arene. Palux abi.
  5. üks rinnalihas on veits suurem, kui teine..

    mul sama jama, aga ma ei ole midagi ette võtnud vaatan äkki kasvab teine järele. aga keegi võix rääkida küll kellel sama probleem olnud et mis ette võttis
  6. Rinnakorvi kuju, kanarind

    ei mul on lihas suurem rinnakorv on korras, vähemalt arvan nii. Palun kui keegi teab milles asi on või saab aidata andke teada.
  7. biitsepsi kuju

    mul on nii, et olen parema käeline ja vasak biitsep on nats suurem, millest see siis tingitud võib olla, raskused mõlemal käel samad ja jõuan sama palju. Põhifoorumis ma juba kirjutasin oma rinna probleemist kah et vasak rind kah suurem kas mul on siis mingi viga küljes et vasak pool areneb rohkem?
  8. Rinnakorvi kuju, kanarind

    mul taoline probleem, mul on silmmärgatavalt parema poole üla rind suurem. Tahax selle kohta infot millest see tingitud on ma teen ju kõiki rinna harjutusi kahe käega korraga ja sama raskusega aga üx rind on suurem just üle rind. Millest see olla võib? ja kas võib pärast uuesti tasakaalu minna. Nats lambi jutt tuli aga proovige aru saada.
  9. Jõutõstmisvõistluste eelne puhkus

    rusikas kui sulle see väga tyli ei tee võid mulle kah oma kava saata: henry.puur@mail.ee Tänan!
  10. toitumine

    ma mõtlen toitu, mitte toidulisandit
  11. toitumine

    Palun kas keegi võix avaldada oma andmed palju ta sööb - sellesmõttes et mittu Kcal päevas, mitu grammi süsivesikuid, mitu grammi valke ja mitu grammi rasvu. Just need kellel on kindel söögikava ja kõik on paika pandud. Ettetänades
  12. Viinamarja suhkur

    mina ostsin teda küll apteegist ja maksis mingi 13/14 krooni. Ta on dextroosi nime all.
  13. rasvaprotsent

    Kuidas kulturistid endal seda rasvaprotsenti arvutavad?
  14. Mis vahe on tsitraadil ja monohüdraadil??

    Aga jõusaali treeningu juures? Kumb nagu parem on? milline oma tööd paremini teeb
  15. trapets

    mis harjutustega üle trapetsit teete? et just kõrgemax lähex. Kas õlekehitused on ainuke? andke nõu.
×