Jump to content

renar

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

renar

  • Tase
    Algaja
  1. Küsimus

    nii noorelt võiksid veel ikka puhtalt trenni teha, või mingit valku võtta
  2. Glükoos

    aitäh vastuse eest hr. Kiivikas. Aga äkki oskab keegi öelda, et palju oleks optimaalne trenni pääval võtta glükoosi.Kui jagada päävane annus kaheks, et võtta enne trenni ja peale trenni?
  3. Glükoos

    Selline küsimus, et plaanis on osta viinamarja suhkurt. Tarbima kavatsen hakata seda ilma muude aineteta. Kui palju oleks sobiv kogus seda päävas tarbida. Jõusaalis käin 3 korda nädalas. Kaalun 63kg. pikkus 173cm. Kas tuleks võtta erinevalt nendel päeval, mil ma jõusaalis ei käi. Soovitud tulemus oleks natuke massi juurde lisada.
  4. > Rinnalt surumine <

    ahoi. soovix ka seda imelist kava. Kui keegi saata viitsib siis mail olex selline: renarpindel@hotmail.com
  5. valgu jama

    Aga mis sis teha et kratiiniga saavutatud lihas mass ära ei kaoks?? Kas peaks sis kreatiini kuuri ajal kogu aeg valku ka tarbima, või aitavad ka süsivesikute rikkad spordijoogid???
  6. valu

    Kui ma tavaliselt üle pika aja teen ja pärast lihased valusad on, siis teen tavaliselt järgmine päev kohe peale natuke ja valu ongi läinud. Paljude viga ongi see, et teevad üle pika aja, sis lihased valusad, sis ei tee jälle pikka aega, ja kui jälle tegema hakkavad siis jälle valusad. Kohe tuleb peale teha. Minul see aitab!
  7. kreatiin + valk

    suured tänud
  8. kreatiin + valk

    Plaanis on kreatiini osta. Valisin välja Kreatiin monohüdraat (500 g) - Tai Kane. Olen kuulnud, et kreatiini soovitatakse võtta koos valguga. Selleks valisin välja Proteiin No 1 (900 g) - Tai Kane. Kas keegi soovitab midagi muud kreatiini kõrvale võtta valgu asemel???
  9. Rinnalt

    Ma kaalun ka kuskil 60-63 ringis. Rinnalt rekord on 90 kg. Trennis teen tavaliselt 1 seeria soendusex 50-ga, sis 3 seeriat 65-ga ja lõpus ka ühe seeria 50-ga lõdvestuseks. Seerias teen 10 korda. Vahest teen ka püramiidi.
  10. Kreatiin

    Aga milline neist siis sobiks kasutamiseks mulle kui harrastus kulturistile kui nii võib öelda. Jõusaalis käin kuskil 3 korda nädalas. Ja äkki oskab keegi soovitada siis mingit valgu baasil toodet ka juurde.
  11. Kreatiin

    Olen jõusaalis käinud umbes 2 aastat. Ainetest olen tarbinud kaks korda Muscle mass 3-e. Väike kasu sellest alustuseks oli aga mitte eriti märgatav. Tahaks nüüd proovida midagi muud, et lihasmassi natuke kasvatada. Ise olen 19 aastane. Mõtlesin kreatiini peale. Äkki oskab keegi midagi soovitada, mitte eriti kallist ja mingeid lisandeid selle juurde. Näiteks viinamarja suhkur kreatiiniga koos?? Amazoni poest on silma jäänd 3 toodet: Kreatiintsitraat (450 g) - Tai Kane; Kreatiin monohüdraat (500 g) - Tai Kane; Micronized Creatine (200g) - Universal. Mida nendest soovitate. Oleks hea kui Kiivikas ise ka vastaks. Ette tänades, Renx
  12. Viinamarja suhkur

    aga palju seda näitex päävas võtta tuleks ja mitu korda?? Ja kui kreatiiniga koos, sis ka kui palju?
  13. Viinamarja suhkur

    Lugesin natuke selle kohta. Sain teada et tuleks võtta hommikul ja ka peale trenni. Õhtul ei ole soovitav. Aga mis koguses??? Süsivesikuid saab ka toidust mingil määral, aga selles tootes ongi ainult süsiveskud põhiliselt, nii et palju seda võtta tuleks, et mitte üle võtta??
  14. Viinamarja suhkur

    Sihuke küsimus, et poes on müügil 500g pakid viinamarjasuhkurt. Suur süsivesikute pomm. Maksavad nad natuke üle 10 krooni. Kas selle kasutamine tuleb kuidagi kasuks või hoopis kahjuks. Ise käin umbes 3 korda nädalas jõusaalis.
  15. Viinamarja suhkur

    Sihuke küsimus, et poes on müügil 500g pakid viinamarjasuhkurt. Suur süsivesikute pomm. Maksavad nad natuke üle 10 krooni. Kas selle kasutamine tuleb kuidagi kasuks või hoopis kahjuks. Ise käin umbes 3 korda nädalas jõusaalis.
×