Jump to content

veidermaailm

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

veidermaailm

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.01.1981
  1. rinnalihas

    Mhhh, kõik võtavad nii sõna-sõnalt kõike. Mõni nutab jämeda tagumiku üle, mõni kurdab, et see ja too ei istu. Elu on selline, mis teha.
  2. rinnalihas

    Pole kunagi ühtegi dieeti isegi alustanud, ma lihtsalt tean, et ei peaks vastu. Pole mõtet proovidagi. Ja kuna ma liigutan end korralikult, eks sealt ka see isuke nii hea. Ja mida tähendab korralik toidukava, väiksemat kalorite hulka, pisikest kaloridefitsiiti. Paraku ma ei suuda sellega hakkama saada, sporti teen ma lihtsalt sellepärast, et mulle väga meeldib liigutada, trenn annab hea enesetunde. Siiski, ma pean midagi ette võtma ja mõtlesingi alustada erinevatest foorumitest. Vaatan vähe ringi, mida teised teevad ja ette võtavad. Ja eks see toitumine ongi nr 1, kui vaja kaalu langetada. Kurb, aga tõsi. Piisaks vaid trennist, oleks suur osa inimesi kindlasti või sees, k.a mina. Samas olen kuulnud, et rindade suurus ei muutu kõigil allavõtnutel. Aga pagan, ei saa nii olla. Lootma peab. Nii siis jah, see toidukava. Tundub mõistlik, sõna dieet ajab mul ihukarvad püsti...
  3. rinnalihas

    Mina aga annaks just elu, et seda krdi rinda väiksemaks saada. Olen 170/69 N. Rinnaümbermõõt on pealt 99cm ja rinna alt 91cm. Polegi väga kohutav, aga no ei meeldi, ei taha ja ei lepi. Olen muidu sportlik, meeldib joosta. Nii ülepäeviti ikka 1 h vähemalt. Samuti kõikvõimalikud vahemaad läbin jala. Liigun üsna palju. Aga paraku ei suuda ma toitumist jälgida, mulle väga meeldib süüa. Aga jah, rinnaümbermõõdu vähenemist võib vist küll loota vaid drastilise kaalukaotuse või siis opi puhul, muid variante pole. Või on? Opile ma kindlasti ei lähe, pigem siis juba nälgimine. Ma muidugi vaatan, et naiskulturistidel (kas ütlesin õigesti?) on meeldivalt väike rind, aga eks see on juba suur töö ja vaev, eritoitumine jne. Lihtinimesel ei maksa vist lootagi.
×