Jump to content

diddy

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

diddy

  • Tase
    Algaja
  1. EM fitness 2010 Novi Sad - MEDALISADU

    Oleg Anissimov 1.koht Liisa Otsus 5. koht Natalia Nazarenko-Kiivikas 4.koht
  2. Hüppe kõrguse suurendamine

    http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=4715
  3. Jõusaali tsitaadid

    Some people like going to the pub; I enjoy going to the gym. Pain is weakness leaving the body. Without pain, without sacrifice, we would have nothing. Everyone gets scared, and everyone falls. The key is to get right back up and try again.
  4. Mitu grammi on 1dl glükoosi.

    1dl=0.1L=100cm^3 Glucose density 1.54 g/cm3 Ehk siis 1dl peaks olema 154g Päris palju
  5. sony ericsson vs nokia

    Täiesti mõttetu teema, selle üle võibki vaidlema jääda. Mõlemad on head firmad, kõik oleneb konkreetsest mudelist. Üldiselt asi on maitses.
  6. YouTube videod

    http://www.youtube.com/watch?v=bF55PvI3e8o...player_embedded haha...seda jama on raske kommenteerida... "natural"
  7. Selg nõksub ja valus

    191cm olen ise. aasta suht regulaarselt trenni teinud ja esimest korda selline jama( vist )
  8. Tere, kasutasin otsingut ja erinevaid märksõnasid, kuid ei suutnud midagi sarnast leida. Kui selline teema olemas on ja ma lihtsalt saamatu olen siis vabandust. Probleem tekkis umbes 10 päeva tagasi. Ja mul pole õrna aimugi kust - oli rinna õla päev ja peale trenni tegin kõhtu, jalgade tõsteid rippes käte juurde. Ja see oli esimene kord kui nõksumine oli. Võib-olla tegin seistes üles surumisega seljale viga?! Igatahes eelnevad 2 päeva oli puhkepäevad ja eelneva trenni(kükk) ajal polnud midagi aru saada. See ei ole mingi hull nõks ,vaid lihtsalt häirib veits. Ja seda ka ,et ainult ühtepidi pusaringe tehes käib ka nõks läbi. Üleeile tegin kükki ja siis andis tunda ,et selg on veits valus ka ja täna oli isegi trapetsit veits valus teha. See on nagu alaseljas ja keskel. Mis arvate, kas valu ja nõksumine võivad olla omavahel seotud? Peaks puhkust seljale andma ja äkki valu kaob? Nõksumine millest tingitud? Aitäh.
  9. Uus A-rühm

    Simpsonitest on juu film olemas ja täitsa vaadatav ka teine E: sa mõtlesid vist ,et animatsioonist päris tegelastega film teha, sellisel juhul nevermind
  10. 4 aastane jookseb nii palju päevas? Ja vabatahtlikult veel, unreal. Ja alguses sa ütled ,et käib igapäev jooksmas ning pärast ,et puhkepäevad on sees... Ei näe mõtet nii väiksele lapsele seda anda, ma loodan ,et sa mingit muud moodi tema toitumist ei piira Kui ma kunagi isaks saan siis ma kavatsen ka oma last tervisliku ja korraliku toitumise poole suunata, aga mitte nii noorelt(aegamööda iga aastaga järjest rohkem) ja ainult "tavatoitu" kasutades. Kui piisavalt vana on siis las ise otsustab ,kas tarbib mingeid toidulisandeid või mitte. 4 aastasele, kasvavale lapsele massilisajat peale jooksmist anda, no tõesti...see ei ole normaalne.
  11. Fitshop.ee enda tooted.

    Irw, mis tulemusi Tee omale selgeks mida ja mille jaoks sa üldse tarbid. Ise olen tarbinud šhokolaadi fitwhey'd ja teen seda kindlasti ka edaspidi. Hea odav valk Mõnest uuest ja huvitavast maitsest küll ära ei suudaks öelda Näiteks kookos, tiramisu vms
  12. Kuidas WOW mõjub noortele

    omg kui see fake pole siis on küll jõhker
×