Jump to content

RagnarA

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

RagnarA

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.05.1992
  1. Surumiskava Kaidolt

    kui kysida tohib mis aja jooksul need saavutuseD?
  2. Trenn ja Toitumine.

    pmst nagu ma aru saan on iga trenni päev võimalik neid ehmatada kui tahad ja see teeb ainult head?
  3. Trenn ja Toitumine.

    seletage see ehmatamine ära palun ma kohe jõusaali tahaks teada ei leindud selle väikse ajaga.
  4. Trenn ja Toitumine.

    ma söön palju seda on sõbrad ja vanemad ja vanavanemad õelnud kui käima hakkasin kaalusin nii 67kg ja nüüd kaalun 73kg. Et kaalu tuleb. Aga okei eks ma treenin edasi kuidas jaksan. Nii küsimus veel siis kas ma pean trennis kõiki soovitud lihaseid mis päeva kavas on treenima maximaalt siis e. kasutama ära kogu jõu vms. ma tahan veel tellida mingit valku kuid seal on neid nii palju, et no katsu valida mida osta+ süsivesikud, kreatiin on olemas kui seda ültse präält vaja on. Aa ja see ka kui ma valin ühe kava mis ühesugune siis kas ma pean sealt seda umbes iga nädala või iga kahe nädala tagant muutma hakkama(harjutuste järjekordi jms) või piisab raskuste suurendamisest. Siis veel, et seletage mulle see lihaste ehmatamine ära millas seda teha ja ms moodi saa käib ning mis põhimõte asja? Ragnar.
  5. Nii ma olen käinud ca 4kuud umbes jõusaalis. Alguses tuli nagu vaikselt jõudu juurde siis mingil hetkel tuli nagu lampi kaks korda rohkem jõudu juurde sama ajaga ja nüüd jälle nagu STOP nupp peal ei tule. Trenni teen 4 korda nädalas(esmasp, kolmap, reede, pühap)kava jaotatud nii, et esmasp siis rind, käed, õlad täiesti oleneb kas on mõni nädal õlad kuna kava muutub iga kahe nädala tagant ja siis kolmap on rõhk selja ja jalgade peal. Eesmärk oleks siis lihast suuremaks saada(nö lihas massi vms). Siis tahaksin küsida biitsepsi kohta, ma olen seda ikka teind kaks korda nädalas(rinna päevadel, trenni lõpus. kangiga, trenasööril, hantlitega.)aga no ei lähe nagu suuremaks ei saa aru mis on. Milliseid lisandeid tarbida, mis ajal, kui palju?Ise pakuksin välja sellise variandi: Enne trenni proteiin(valk)-kreatiin ja peale trenni siis ainult proteiin(valgujook) Millist toitu tarbida hommikuti(ei ole võimalik putru teha hetkel) Millist toitu tarbida enne trenni ja peale trenni, olen lugend, et enne trenni aeglaselt imenduvaid süsivesikuid vms ja peale trenni kiiresti, mis need olema peaksid siis? On mingid vahed ka kavadel, nagu ma olen aru saan siis on olemas jõukava, massikava ja reljieef kava mis on nende kolme vahe ja millist peaksin kasutama, et saada lihast suuremaks maximaalselt ja, et oleks neil ka figuur mitte üks tühine hunnik:D Jään ootama.
  6. Rekordid alustades...

    algul:nüüd olen käind ca kaks kuni kaks ja pool kuud. rind(algul):45kg (nüüd)65kg jõutõmme(algul)? (nüüd)110kg kükk(algul): umbes 50-55kg (nüüd)75kg no 45kg ei läind ka korralikult ülesse rinnalt.
  7. Toitumiskava järgi trenn

    suutsid isegi. no mul tuleb ilma korraliku söömiseta ka ikka juurde märgatavalt aga kuna ma olen lugend, et korraliku toitumisega on asi vaat, et kordades parem ja tulemused suuremad siis mõtlesingi et kas sellise summaga ma suudan piisavalt toitu osta endale, et saada sama effekt. sinna juurde võib sisi arvestada mingi (d) pulbri (d).
  8. Toitumiskava järgi trenn

    okei. Eks ma pean selle valiku ära tegema, et arvad siis, et ma saan selle 500-600kr nädalas korralikult söödud ja areng oleks oluliselt kui mitte kordades parem kui hetkel mis ma teen trenni korralikult aga ei toitu siis korralikult?
  9. Toitumiskava järgi trenn

    Vot mul on sama probleem. Nimelt ma elan siis ühikas ja kkäin koolis värgid ja minu nädala söögiraha on ligikaudu 500-600kr nädalas. esmaspäev kuni reede saan koolis lõunat ja vaja õhtusöök osta, teha ainult. muidu laup ja pühap vaja hommikul/lõunal ja õhtul süüa teha. Seega esmaspäev, teisipäev, kolmapäev, neljapäev, reede on minu eelarve 75kr päev mis ma saan sõõgipeale raisata ja laupäev ja pühapäev on 100kr mõlemad päevad. ja kogu küsimus siis kas sellise rahaga ma saaksin hakkama selle kavajärgi toitudes? Ei viici mingeid nurgataguseid poode otsida ja käia otsida poode kus kõige odavam. Trenni teen 4x nädalas, kaalun 73kg olen 187cm pikk. Kas tasub tellida see kava või mitte kui mu nädala eelarve on selline?
×