Jump to content

rookie

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rookie

  • Tase
    Algaja
  1. küsimus trenni kohta

    ega ikka lavale ei kipu küll. ma olen 184 cm pikk, oleks ma 174, siis läheks, oleks rohkem proportsioonis, jalad on nõrgad ja kõhtu pole ollagi üleülse olen tegelt kondine. ei ole mõtet. 85 kilosed mehed on juba sellised ambaalid laval et anna olla. ma olen nende kõrval nagu mingi piitsavars. shit.
  2. Tehnika

    või mittetäielikke seeriaid võiks teha viimastena , ma mõtlen et viimased kordused, kui jõud raugeb, et siis võiks natuke varastada tehnika arvelt, et oma kordused ära teha. arvan mina vast nii
  3. treeningsagedus

    on selline, et kui sa teed näiteks esmaspäeval trenni, siis peaks ikka neljapäevaks lihas taastunud olema. Siis saab nädalas ikka kaks korda lihase läbi tehtud ja jääb üks päev ka puhkuseks. vot.
  4. küsimus trenni kohta

    aga mul on biiceps 43 ja kaalun 85 kilo. mis siis saab ?
  5. esimene postitus

    ja ma arvan ka, et teed väikse kreatiini kuuri ja paned veits metakat ka ja siis ohtralt süsivesikuid ja valku näost sisse ja küll see mass tuleb !
  6. süsivesik trenni ajal ?

    tahaks siis siinkohal nõu, eriti teadjamate meeste käest, et kas ja kui palju tarbida süsivesikuid trenni ajal. Ja kas valgu tarbimine trenni ajal on mõtekas ? vett läheb mul küll trenni jooksul ca liiter, et äkki on mõni muu toode parem ? Aitähh ja tänan tähelepanu eest.
  7. küsimus trenni kohta

    no ma teen ka samal päeval ja ongi biits jumala läbi, aga kui ma tegin jalapäeval biitsa siis oli hoopis teine minek ja tundus asi ikka palju suurem ja on ka järgmisel päeval valus !
  8. küsimus trenni kohta

    küsimus siis selline, et kui ma teen lailihasele trenni, mis on mul esimene lihasgrupp siis on kaasatud ka suurel määral biitseps. Ja loogiline oleks ka ju biitseps samal päeval teha, aga pärast lailihase trenni on juba biitc suht väsinud. Kuid järgmisel päeval ei olnud üldse tunnet, et oleks nagu teinud midagi. Tegin biitsepsit jalapäeval ja nüüd on biitseps päris valus ja oli kohe tunda, et asi oli ikka nagu korralikult koormust saanud ja paistis suur välja. Otseselt kellegilt mingit nõu ei küsi, aga lihtsalt mõtlesin, et oh, panen ka foorumisse midagi, et siis teistel nagu huvitav lugeda.
  9. Kuivatamine

    päris kõvasti oled juurde võtnud peaks mainima...ju siis oled paras selline pekine ka vist......aga kui tahad kuivemaks saada, siis söö vähem süsivesikurikast ja rohkem nagu valgurikkamaid toite....
  10. palju keegi kaldpingilt trenni teeb

    no ma ei tea, mul on ka oma jõusaal kus ma üksinda käin koguaeg, et teen kaldpingil mingi kangi hullult trenni, et pole nagu kah teistes jõusaalides paremat tulemust näinud... ja mis sul sellest, kui palju keegi jõuab ? kas siis sinu tulemus muutub sellest teadmisest paremaks ? ma ei saa aru
  11. rinnalt surumise max

    mõttetu iba...aga naljakas.
  12. hmm....

    loe rohkem kirjandust, ja kõi rohkem koolis, eriti eestikeele tundides. Edu sulle siis.
  13. Palju keegi rinnalt surub

    kuigi minu jaoks ei ole niivõrd oluline mitu korda sa jõuad seda raskust üles punnitada, pigem on tähtis tehnika, kuidas see raskus üles saadakse. Loomulikult võiks siia numbreid kirjutada, et surun nii-ja nii palju endal puusad laes ja haare 1.5 meetrit. trenni teen 100kiloga 5 seeriat ja 8 kordust seerias. loomulikult käivad ka soojendus harjutused ette, ja venitused järele...
  14. süsivesik

    sooviks teada, kes millist toitu peale trenni sööb. mõtlen süsivesikute poolest, kas mingit magusat või mõnd puuvilja ??? Toidulisad ei huvita eriti.
  15. liigesed

    probleem liigestega, et raksuvad ja praksuvad ja vahest ei saagi trenni teha normaalselt. Eriti õlad. Ehk oskab keegi nõu anda, et mis oleks parim ravi sellele.
×