Jump to content

Juan Lue

Kasutajad
  • Sisu loend

    22
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Juan Lue

  • Tase
    Algaja
  1. Toime

    Tere, Olen veits üle aasta käinud järjepidevalt saalis. võtan Beta-Alanine, 3 Phase Protein, Kre-Alkyn. Nad kindlasti annavad effekti, aga on äkki midagi toimivamat/effektiivsemat, eriti sooviks effektiivsust saavutada vastupidavuses. Ma vaatan mõni saalis teeb seeriat rinnale ja siis alustab kohe seeriat õlgadela ja siis pea kohe seeriat alumisele rinna osale. Ma ei saa aru mida nad võtavad, et nad jõuvavad seda teha. Kui ma ikka rinnale seeria(2x12, 1x8, 1x6) ära teen ega ma siis enam seda korrata jõua. Ette tänades, Juan Lue
  2. Rulluisud

    Noh aga soovita midagi paremat selles hinnavahemikus ja, et oleks tallinnas saadavad.
  3. Rulluisud

    Tere, Tahan täna minna osta uiske valik on seba fr1 ja twister 243 vahel, mida soovitate ?
  4. Uisud

    Ma tean et rulluisud on tavaliselt spordipoes Mind huvitab just soodukas Või kust saab kõige soodsamalt Rollerblade lightning uiske ?
  5. Uisud

    On keegi kuulnud mõnest mõnusast kampaaniast/soodukast ? Tahaks juba homme ostma minna.
  6. Uisud

    Rulluisud Sellised tavalised millega saaks näiteks pargis vabalajal sõita
  7. Uisud

    Tere, Oskab keegi soovitada kust saaks häid ja odavaid uiske (äkki soodukas või kampaania mõnes poes). Ise pole eluski sõitnud nendega, aga nüüd tuli isu. Ma ise olen 110 kg raske ei tea kas uisud üldse kannatavad sellist kaalu. Mingi 2-3k olen nõus maksma, ootan soovitusi. Tänan Päikest kõigile !
  8. Koivad

    Mis seal sama on siis ? Ma küsisin varem toitumisest.
  9. Koivad

    Noh tsau jälle, Ega nad nüüd nii suured ka ei ole ja ma ise ka ei ole miniatüürne, aga nad on suuremad kui peaks. Näiteks särke ma kannan suuruses 40, aga püksid on 56 C4. Mul on vöö kaks korda ümber kõhu .. Selles mõttes et püksid on ülevalt kõik voltides kuna nad on vöös mulle liiga suured, aga kintsudes on vaevu vaevu.
  10. Koivad

    Ma ei tegelegi nendega üldse, vahest harva kui ülakeha valutab siis jooksen ja teen mõnda harjutust jalgadele, seda juhtub mingi x1 nädalas.
  11. Koivad

    Tere, Asi siis selline... Kuidas ma saaks lahti jala lihastest ? Olen mänginud korvpalli mingi 8 aastat ja treener pani rõhku pidevalt mu jalgadele. Pärast jätsin kossu maha ja ei tegelenud paar aastat millegiga, võtsin juurte 30 kg Nüüd umbes 6 viimast kuud tegelen jälle jõusaaliga ja ujun. Käin 7 päeva nädalas 1,5 tundi saalis ja siis veel mingi 40 min ujun ja siis saun ja mullivann. Rasv kaob tasapisi, lihased tasapisi taastuvad, keha on juba täitsa okei, aga noh jalad need ei mõtlegi väiksemaks minna. Nüüd olen väikse kehaga ja suurte jalgadega (seal ei ole eriti rasva pea kõik on lihas). jalgadega pikali olles surun 600 kg nagu polekski midagi, kuidas ma need proportseonaalseks kehale saaks ? Varem kossu trennis ma tegin sedasi, et panin kile ümber jalgade ja see kuivatas neid kõvasti rasva ei olnud üldse, aga see ei mõju lihasele. terv
  12. Toitumistaboo

    Kui süsivesikud annavad energiat siis mida annavad kalorid ? Kuradi keeruliseks läheb
  13. Toitumistaboo

    Mida süsivesikud annavad/teevad ?
  14. Toitumistaboo

    Mis asja Nüüd on ju kõik palju arusaadavam. Nüüd siis uus teooria. 1. Süüa kaks paki kuivatatud kalmaare (seal 63/100g valku) 2. Minna kangi tõmbama Ongi kõik vä ?
  15. Toitumistaboo

    Tere jälle Minu teadmiste teekond on jõudnud juba nii kaugele et tekisid uued küsimused. Sai loetud nii proteiinidest kui valkudest ja nüüd tahaks teiega oma teadmisi jagada. 1.Asi on siis järgmine, tuleb süüa liha mis annab proteiini kuna proteiin toob lihastesse energiat. 2. Tuleb juua proteiini shake´i kuna see soosib proteiini kiiret imbumist lihastesse (samas proteiini shake´is endas proteiini ei ole seega liha tuleb ikka süüa) 3. Tuleb süüa valku. On kiiresti toimivaid ja on aeglaselt toimivad valgud. Valk aitab viia proteiini kiiresti lihasteni. 4. Valku shake sisaldab valku ja seega kui juua seda shake´i ega siis valku ei olegi vaja. 5. Proteiini ja valku on vaja umbes 2g/1kg e. minu puhul umbes 200g x 2 (selleks et saada 200g valku tuleb süüa ~270g pulbrit). Kokkuvõte: Tuleb süüa liha, juua peale valgu kokteil, et proteiin tasapisi hakaks juba lihaste poole liikuma ja siis juua proteiini shake peale, selleks et proteiin mis jõudis lihasteni immenduks nendesse kiiresti ja põhimõteliselt ongi kõik, võib alustada kangi sikutamisega. P.S eks praegu tuleb vihalaine, et kõik on valesti, aga sedasi ma sain aru foorumit sirvides.
×