Jump to content

sLim

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sLim

  • Tase
    Vaatleja
  1. Vitamiinid

    Saite oma vitamiinid tellitud? Siin Taanis on muidu saadaval 180 35µg D3 tabletti 150EEK eest.
  2. Peksa saamine

    Enda muutmine muudab absoluutselt KÕIKE.
  3. Peksa saamine

    Ja sujuvalt ongi arutelu üle läinud peksa saamisest peksa andmiseks
  4. Peksa saamine

    Sõber peaks poole su trahvist kinni plekkima.Sulle endale oleks veidi "anger management"i tarvis. Tundub, et klobisid seda venda rohkem kui oleks tarvis olnud. See ei ole küll mingi asi millega kiidelda (tundub, et oled endaga rahul). Eriti häbi-häbi kui sa teda veel maas lõid. Et räägid küll, et läksid vahele, kuid tegelikult läksid ikka peksa andma.
  5. Kõhulihased ja kätekõverdused

    Äitäh soovituste eest. Kas on mõtet teha kõhulihaseid 4 korda nädalas nii, et üks kord kahel järgneval päeval, ülejäänud kordade vahel päev vahet? Või tasub jätta raudselt vähemalt päev kahe korra vahele?
  6. Tere, Eesmärgiks on mõõdukas tempos lihast kasvatada. Teen 5x nädalas jõusaalis trenni, iga kord ühele lihasgrupile (rind, selg, õlg, jalg, käsi). Kuna kõhulihaseid saab edukalt ka kodus teha, tahaks seda võimalust mitmed korrad nädalas kasutada. Milliseid põhimõtteid peaks taastumisel jälgima? Mitu korda päevas võib teha, mitu päeva nädalas? Kõhulihaste jaoks kasutaks erinevaid harjutusi - näiteks selliseid: http://www.youtube.com/watch?v=fk_usVg7Fp0 Kätekõverduste kohta on võib-olla keerulisem vastus, sest see on ka treeningkavas sees, kuid põhimõtteliselt on sama küsimus ka kätekõverduste kohta. Need harjutused tõmbavad lihtsalt vere käima ja annavad jõudu muu vajalikuga tegeleda
  7. Et siis nädalas korra võiks teha ühe jõulusöömaaja? Tuleb välja, et kuskil pidusöömingul ennast kurguni täis õgimine tuleb lausa lihasmassile kasuks. Kas kellelgi veel on säärase üle nädala ülesöömisega kogemusi?
  8. Peksa saamine

    Kusjuures eelmine nädalavahetus oli minulgi intsident Savoodi juures. Laupäeval peale sünnipäeva lõppemist läksime seltskonnaga edasi Savoodi. Seal hakkas mul aga igav ning läksin ilma kellegagi konsulteerimata välja. Ei mäletagi kuidas ma välja sain, kuid järgmise pildina oli näha kahte minu vastu ilmselgelt väga agressiivselt meelestatud eesti noormeest. Mõeldud-tehtud, otsustasin ära joosta. Poleks ma aga reedest saati joonud ning samal õhtul veel sõpradega korralikult viina võtnud, oleks mul see ka kindlasti õnnestunud. Aga ei õnnestunud, sest peale umbes 5 meetrit koperdasin ise nätaki maha ning nägin, kuidas noormehed rahulikult minu poole sammuvad. Katsin vist kätega pea ning lasin obadusi lajatada. Järgmine pilt -- istusin kuskil trepil ning kuivatasin ninast voolavat verd. Mis annab veel märku minu alkoholijoobe astmest: olles mõni aeg oma haavu lakkunud märkasin paarkümmend meetrit eemal seisvat politseibussi. Jälle mõeldud-tehtud, seadsin sammud bussi poole ning kõnetasin härra politseinikut. Ja mis ma talle ütlesin?? "Palun viige mind kainerisse" Ja mind tõepoolest viidi kainenema. Hommikul sain sotti, et kõik asjad on alles, ise ainult natuke katki. Päris asjalik nädalavahetus, eh? Esmaspäeva hommikul oli veel promill sees.Päris lõbus jutt, eks? Aga siit paar moraali: kui on soov ennast katki juua, siis mitte mingil juhul võõras kohas. Ning veel vähem katkisena võõras kohas oma seltskonnast eemale jalutama minna. Kaks ainsamat korda kui ma kakluses olen osalenud (või täpsemalt -- üksi mitme inimese kolkida olen olnud), olid selle teise stsenaariumi järgi.
×