Jump to content

katzzz

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

katzzz

  • Tase
    Algaja
  1. söömine

    paljud minu tuttavad ja sõbrad räägivad et peale 6 ei tohi süüa ja mis iganes,kas see on tõsi.mina ise mõtlen et kui minna alles kell 12 magama siis on ju liiga karm olla 6 tundi söömata? veel küsiksin kas pigem tuleks süüa suuri või väikseid portsjoneid ja kui tihti?
  2. pilates ja jooks

    mitu kilomeetrit peaksin jooksma kui teen seda intervalljooksuna ,ja kuidas täpsemalt seda läbi viia?
  3. pilates ja jooks

    jooksen 3-4 korda nädalas
  4. tere,pöörduksin teie poole sellise küsimusega,et kas oskaksite öelda :kas 8-10 km on 16 aastase hobi korral jooksjale vähe või normaalne ,kaalulangetamiseks(söömine on paigas)ning kas enne seda või pärast võib teha ka pilatest. oskate soovitada mõnda head harjutuste kava kõhu ning jalalihaste treenimiseks? tänan.
  5. Tere. sooviksin oma toiduportsjoneid vähendada,kuid äkki oskab keegi soovitada mida oleks kasulik süüa rohkem ning mis täidaks kõhtu ja aitaks kaasa ka kaalulangetamisel?
  6. treenerid

    siin nii palju erinevaid ,et ei tea milline siis kõige parem,eesmärk on rasva põletada ning 10 kg alla saada,suveks.
  7. Toitumiskava järgi trenn

    küsimus. kes sulle kava koostas?
  8. treenerid

    millise treeneri poolt soovitaksite toitumiskava ning millise treeningkava poolt?
  9. kavad

    tere. tahaksin teada kas on mõtet tellida treeningkava,kas keegi on sellega kokku puutunud ja on ka märgatavaid tulemusi kuskil 1-2 kuuga?
  10. küsimus

    tere, kas oskate õpilasele head treeningu klubi vms soovitada ,mis asuks tallinnas ja oleks taskukohaste hindadega,õhtused ajad sobivad.(alates 16.00)
  11. treeningu võimalus

    Tere, kas oskate soovitada mõnda klubi vms tallinnas kus oleks head hinnad(õpilane) ning kus saaks kasutada rühmatreeninguid kui ka jõusaali,kui ei ole võimalik mõlemat siis kasvõi jõusaali. õhtused ajad sobivad...
×