Jump to content

joogivesi

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

joogivesi

  • Tase
    Vaatleja
  1. Madalalaubalisus!

    Täpselt, oled oma nelja seina vahel ja siis kindlasti peksa ei saa. Onad ka seal, seetõttu pole oht ka suguhaigust saada ega soovimatut rasestumist.
  2. Madalalaubalisus!

    Ükskord 18aastaselt jälle oli selline juhus, et öösel umbes kell 4 läksin sel ajal oma tüdruku ja ta õega Pärnu rannapromenaadile jalutama. Mingil hetkel kargas kuskilt põõsastest üks vene tüüp välja ja räuskas kõvasti nagu segane. Me ei teinud temast välja ja kõndisime mööda. Minut hiljem tulid sel venelasel 2 sõpra ka promenaadile ja röökides hakkasid meie poole jooksma, kõige aktiivsem neist kõige ees. Juhuslikult olin 2 päeva varem pipragaasi ostnud ja ka selle randa kaasa võtnud. Kui need tüübid olid suht lähedale jõudnud joostes, siis võtsin pipragaasi taskust välja, keerasin end nende poole ja ütlesin kõva häälega et kui veel lähedamale tulevad siis lasen. Paraku esimene neist sellest välja ei teinud ja sai otsekohe pipragaasi näkku. Teised kaks üritasid seljataha pääseda, kuid astusin järjest tagasi ja kui vaja siis lasin pipragaasi. Mingi hetk nägin et tüdruk ja ta õde on jooksnud juba päris kaugele mu auto poole, sobival hetkel pääsesin ise ka jooksu. Niiet pääsesin jälle mingi idiootidest kamba käest tervelt, aga see aktiivne tüüp sai teada mis lõhnaga pipragaas on. Pärnu rannas oli veel selline juhus, et sõbraga öösel seal jalutades nägime liival üht tüüpi kõhuli elutult lamamas. Vaatasime et tüüp päris verine, äratasime üles. See tüüp ütles, et viimane asi mida ta mäletab, on see et mingi kamp venelasi kogunes ümber tema. Siis ta tahtis et ma talle suhu vaataksin, et kas kõik hambad on alles. Ütlesin et kõik on alles. Igaks juhuks tahtis et ma veelkord vaataksin ja veenduksin et ikka kõik alles on. Kui oli kindel, et hambad kõik alles ja terved, siis oli näost näha, et see tüüp oli päris õnnelik.
  3. Madalalaubalisus!

    Kunagi kainena Pärnu ühes ööklubis hüppas üks suvakas slaavi neiu mulle kaela. Küsisin siis temalt, et kas läheks tantsima. Ta vastas et tal poiss on tantsuplatsil ja ei saa minna sinna. Ütlesin et näidaku milline poiss on siis. See neiu siis näitas eemal olevat mingit hullu kleenukest. Mõtlesin siis et kui see tüüp tuleks midagi ütlema, siis teeks talle kasvõi ühe käega ära. Läksime siis diivanile istuma ja parajalt amelesime ka, seejärel tuli võõras naine nuttes seda mu tüdrukut sõimama enamvähem nii "krdi lits, see oli minu poiss, ma luban et tapan su ära" jne. Loomulikult ma ei lasnud kiskumiseks minna ja see võõras sõimaja läks ära ning see kellega diivanil olin küsis minult, et miks ma ei öelnud et mu tüdruk on siin ööklubis. Ma vastasin et ma ei tea kes see tüdruk oli. Siis see tüdruk ütles, et läheb otsib oma sõbrad üles. Tüdruk läks minema, ma mõtlesin et läheks siis tualetti. Selle asutuse uksel vaatan et tüübid tulevad välja ja üks neist ütleb mulle, et ma sisse ei läheks, kuna seal kaks kutti hakkavad jagelema. Ootasime siis teiste tüüpidega tualeti ukse taga, kuna nad lõpetavad. Seal hakkab siis üks rääkima, et siin ööklubis liigub ringi mingi neiu, kes sebib kutte, kuid sel neiul on siin oma poiss olemas ja nüüd tema poiss ja see kes selle neiuga sebinud on siis nüüd siin WC-s teevad rusikatega selgeks et kelle tüdruk siis see on. See jutt pakkus palju nalja. Lõpuks läks WCuks lahti ja oli näha et üks tüüp peseb oma verist nägu ja särki kraanikausi juures ning teine on eemal oks laiali ja rahulolev nägu peas. Ma ütlesin et mul kadus küll kusehäda ära. Hakkan siis WCst eemale minema, kuid tuleb mingi vene tüüp vastu ja ütleb et tere, minu nimi on see ja mis sinu nimi on. Sain kuidagi temast lahti, kuid kohe uuesti tuleb teine mingi vene tüüp ja hakkab ka rääkima et tere, mis su nimi on, lähme WCsse rääkima. Ma ütlesin et ma pole gei ja sain temast ka lahti. Tuleb siis WCst see peksja välja ning mingi 5 vene tüüpi lähevad ta juurde, räägivad midagi ja näitavad näpuga minu poole. Peksja tuleb minu juurde, ütleb et tal on üks jutt ja et räägime seda WCs. Ma ütlesin, et tean küll mis süsteem siin on ja ma ei taha kakelda. Tema ikka mind rahule ei jätnud. Nägin eemal üht turvameest seismas, läksin tema juurde ja ütlesin et need tüübid käivad mul järgi ja tahavad mulle peksa anda. Vaatasin et turva on suht lahja ning temast mingit kasu pole, pääsesin siis välisukse juurde, kus oli 2 normaalset turvameest. Ütlesin neile ka et need tüübid jälitavad mind ja tahavad tappa anda. Ütlesin et võtan oma asjad ja lähen minema, kui turvad mõnda aega neid vene tüüpe ööklubis hoiavad. Niimoodi pääsesingi. (Loomulikult polnud see peksja see sama tüüp, keda see neiu mulle eemalt näitas) Sel ajal olin ise 18 ja 20 kg kergem ning ei usu et mingi eriti osav oleks kakluses, samas see peksja ööklubis paistis ikka oma ala tundvat.
×