Jump to content

k2tre

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

k2tre

  • Tase
    Algaja
  1. Sõudergomeetri tulemused.

    Põhikoolide arvestuses eelmine aasta Tartumaa 4 tõmbaja 3 kohast jäi lahutama ainult sajandikud. Aeg oli siis 1.32
  2. NOx-tooted ja probleemid???

    juba 4,5 aastat on jõusaalis jamatud. Siiamaani olen olnud täiesti puhas, mitte midagi pole tarbinud. Mõtlesin, et prooviks midagi ja paljud sõbrad soovitasid toodet nim. nitrix. Seega uuringi asja, et kas on selle kasutamise järel tekkinud ka tervisehäireid aga seda kiidavad väga paljud!!!! Kui võtta, et milliseks tahan saada siis ütleks, et sellist kasvu nagu on Vin Diesel. Hetkel olen 17 muidu. Mingit plaani pole ka hakkata tippsportlaseks. Trenni teen, et endal oleks hea olla. Kui alustasin treeninmist siis oli kuskil 15 kilone ülekaal ja rasvaprotesent oli üle 30 aga präegu kuskil 10-15 pole viimasel ajal lasknud mõõta.
  3. NOx-tooted ja probleemid???

    Paljud inimesed tarbivad mitmeid tooteid korraga!! segavad või siis hommikul midagi õhtul ja päeval aga midagi muud!! Lihtsalt küsin, et kuidas mõjuvad erinevad tooted. Mõtetu oleks küsida kah, et kas kellegil on tekkinud nt Fast muscle+ tarvitamise tagajärjel mingeid tervisega seonduvaid probleeme seega küsisingi, et erinevate toodete puhul. Ja ma ei ole tippsportlane!!!!
  4. Tervist!! Kas kellegil kes on tarbinud erinevaid tooteid on tekkinud terviseprobleeme just südamega? Kas nitrixi tarbijatel on mingeid probleeme olnud?? Muidugi ma tean, et see mõjub kõigile erinevalt aga midagi tervisega on juhtunud??
  5. Tartus, eedeni poes??

    aga kas seal müüakse pm kõiki tooteid mis on olemas siin poe all olevaid tooteid????
  6. Tartus, eedeni poes??

    siis väga hea.....! varsti sinna:D
  7. Tartus, eedeni poes??

    Kas Eedenis seal poes müüakse american tooteid. Mõtlen just seda 4 kg potskat ja teisi tooteid???
  8. Tervist!!! Olles juba käinud jõusaalis kuskil 3,5 aastat kuuled seal igasuguseid jutte!! Tihtipeale on juttude teemad sellised, et mida sa võtad ja kuidas aitab. Viimased 2 kuud olen ise kah kasutanud erinevaid Fast tooteid ja olen märgatavalt arenenud!!!! Küsimise mõte on hoopis selline, et mis on teie arust kõige parem massilisaja, jõulisaja jne. Või mis kompinatsiooniga. Olen kah kullnud, et hetkel siis Fitness.ee lehel on üks parimaid asju BSN toode Nitrixs või siis Muscletehi tooted: Mis on teie arust parim ja kõige paremate tulemustega toode??
  9. Ergutid ja stimulandid

    Tervist!! Kas on olemas sellist toodet mille põhi eesmärk on anda tarbijale selline powereffekt- jõudu mitte just otsestelt lihast kasvatada, ega rasva põletada vaid just jõudu???
  10. riided

    Kas kuskil Eestis müüakse MMA, Ufc riideid pükse, kindaid jne. Kas Tartus on kuskil selliseid trenne?? nagu ufc ja mma jaoks?
  11. Võistlused

    17 just sain
  12. Võistlused

    Trennis ma teengi lukustuse ja rinnal hoidmisega.!
  13. Võistlused

    Vaatasin eelmise aasta tulemuste järgi, et -75 kg oleksin tulnud 2 ja -82,5 kg oleksin vist kah tulnud 2 vähemalt tulemused näitavad seda aga kõike oleks võinud juhtuda.
  14. Võistlused

    aga tekkis selline küsimus, et vaatasin pilte eelmistest võistlustest ja kõik kasutasid silda, vööd ja surumissärki või trikood kas need on siis kohustuslikud??? Ma muidu oleksin lihtsalt maikaga läinud. aga kas see on siis üldse lubatud???
×