Jump to content

suuskur

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

suuskur

  • Tase
    Vaatleja
  1. Tulemused lähevad kehvemaks

    Kas Rotter võiksid kommenteerida? * fS-Raud 13,9 umol/l * S-Ferritiin 82,1 ng/ml * fS-Trasferriin 2,94g/l * Transferriini saturatsioon 22% * Retikulotsüüdid 0,53% * HGB 145 g/l Jälgides referentsvahemikke siis peaksid kõik näitajad OK olema
  2. Tulemused lähevad kehvemaks

    Sorry, mitte sinu tekstis vaid siis sinu saadetud lingil oli keegi pakkunud varianti, et kolesterool võib olla üks põhjus. Aga selge, lasen siis vereproovi teha ja eks siis paistab. Tänud
  3. Tulemused lähevad kehvemaks

    Tänud info eest. Tundub siiski, et oleks vaja aeroobset rohkem teha, kuigi siiani asi segane selles suhtes, et miks just viimastel kuudel asi kehvemaks on kiskunud. Teine "Point" mille Rotteri tekstidest leidsin on kolesterool, see on mul tõesti liiga kõrge ning ka see võib tulemust nõrgendada. Siit siis veel küsimus: Kas keegi oskab soovitada mingit kolesteroolivaest toitumiskava või kust seda võiks saada, osta?
  4. Tulemused lähevad kehvemaks

    Test sai just tehtud ja tulemuseks öeldi, et treeni rohkem aeroobset kuna vererõhk pidi kiiremini tõusma kui pulss. Ühesõnaga mingi täielik segane värk, vähemalt minu jaoks. Rääkidest veel trenni pulsist siis treenin üldjuhul hommikuti ja saalis pulss ei kisu hirmus kõrgele kui aga lähen suusatama või rattaga sõitma siis on seis sama nagu võistluse ajal. 1-2 KM ja pulss peaaegu põhjas, kuigi üritan teha suht rahulikku trenni. Ma saaks sellest aru, et ratas ja suusk on alad mis tõstavad pulsi kiiremini üles aga... varasemalt need alad ei tõstnud pulssi nii üles, see lihtsalt viimase poole aasta teema. Olen analüüsinud ome tegevusi kuid ei suuda seda kuidagi millegagi seostada. Teen omast arust kõike samuti nagu enne.
  5. Soov saleneda

    Kas oleks võimalik seda kava saata veelkord?? vsagris@hotmail.com
  6. Tulemused lähevad kehvemaks

    Ei tahaks eriti uskuda, et ületreening. Egas ma nüüd sellist hullu pole kah päris pannud, et hing paelaga kaelas. Tavaliselt tegin umbes 20-30 minutit jõudu (algul kava järgi kuid lõpu poole kiskus juba asi huupi minema kahjuks) ja peale seda siis 20 -30 minutit kas ratast, ellipsit või sõudmist. Viimase kuu olen jõu osa välja jätnud ja teinud ainult kellaga aeroobset, nii soovitati aga tulemus endiselt kehv.
  7. Mure selline, et olen viimased 3 aastat regulaarselt (peaaegu) 2-3 korda nädalas käinud saalis nii kange rebimas kui ka aeroobset ning anaeroobset trenni tegemas, eesmärgiga osaleda nii ratta- kui ka suusamaratonidel. Trenni tehes pole ma pulsikella pidevalt kasutanud ja seega ei oska täpselt öelda kas need on olnud aeroobsed või anaeroobsed treeningud. Siiani olen maratonide tulemustega suht rahul olnud kuna need on pidevalt paranenud kuid viimaste kuudel on asi hakanud viltu vedama, pulss tõuseb juba võistluste esimestel kilomeetritel peaaegu põhja ja sealkandis on ta kogu võistluse aja. Loomulikut kaob siis ka jõud ja võhm ning lõpptulemus on oluliselt kehvem. Kas kellegi on miskit sarnast juhtunud või oskab keegi täpsemalt selle põhjal aru saada milles viga on. Tänud ette.
×