Jump to content

Leneanoor

Kasutajad
  • Sisu loend

    22
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Leneanoor

  • Tase
    Algaja
  1. Uus ilmakodanik

    Palju õnne tublile emmele ja issile ning armsale pisipojale!
  2. MEDALISADU Donetsk 2010 - reportaaz!

    Janika 1. Taavi 2.
  3. EM fitness 2010 Novi Sad - MEDALISADU

    Super-super tublid sportlased! Palju õnne!!
  4. EM fitness 2010 Novi Sad - MEDALISADU

    Natalia Nazarenko-Kiivikas 2. koht Oleg Anissimov 2. koht Liisa Otsus 6. koht
  5. Treeningkavadele lisatud liikuvad pildid!

    Kõhulihaste harjutuste alla on sattunud "Rippes käte kõverdamine althaardes trenazööril".
  6. Tundub, et kulturistidel on teised reeglid, kui seal mõned siniste pükstega poseerivad Millest siis selline range eeskiri klassikutele?
  7. Taavi on näeb ikka super ilus ja võimas välja! Minu silmis kindel võitja! Janar on oluliselt oma vormi parandanud võrreldes EKV-ga. Hoian pöidlaid, et saab finaali! Imre särab nagu ikka. Piltide pealt ei saagi aru, et grimmil midagi viga oleks.
  8. Tõesti ei saa aru, mis kuradi treener see sellise jutuga on. Võibolla soovib ta lihtsalt endale püsikliente saada?! Et inimestel vorm mingi hinna eest paremaks ei läheks ning tema trennist ära ei kaoks?! Tavaliselt on naisterahvastel kaalulangetamisel täiesti ükskõik, mille arvelt see kaal langeb, seetõttu nad ei söögi peale trenni. Ma tean, mu emal on see sama "haigus". Kui ta üks õhtu trennist koju tuli, siis esimese asjana ütles: kui ma nüüd ilma söömata magamaminemiseni suudan olla, siis ma olen küll tubli tüdruk. Ja enne kui ma jõudsin oma lause "toidukorrad, mis peavad kindlalt päevas olema, on hommikusöök ja eine peale trenni, mis ei tähenda muidugi, et sa ükskõik mida võid süüa" lõpetada, oli tal juba isast pannile järele jäänud seasnitsel hamba all:D Aga järgmine kord oli ikka sama jutt, et tema peale trenni ei taha midagi süüa. Ja veel üks asi, miks te soovitate kaalulangetajale enne magamaminekut ÕUNA või muud puuvilja süüa?? Ehk siis ainult suhkrut? Mina soovitaks näiteks kohupiima peotäie pähklitega.
  9. SUPER vorm! Võiks öelda, et ulmeline lausa. Suu jäi lahti pilte vaadates (ehk siis Mikku vaadates, sest tõepoolest teistele silmi enam ei jätkunud) Väga tubli töö!
  10. palun uurige seda lehtne natuke lähemalt

    Mina olen sellega juba väga pikka aega kursis. Lisaks seal lehel kirjas olevale ka muude suuremate ja väiksemate pettustega, mis meie nina all toimub ning mille tagamaadest ainult väga väike osa inimestest aru saab. See foorum on natuke vale koht selle info levitamiseks.. õigemini oleks naiivne siit positiivset vastukaja loota. Siin on inimesed, kes on endaga ametis ja ei jõua (ja ei tahagi?) maailma asjadele mõelda, peaasi, et enda eluga hakkama saaks. Ja enamus inimesi mõtlevadki ju nii. Võibolla tõesti keegi vaatab seda lehte ja salvestab need infobitid omale mällu ja kui peaks asjad maailmas natuke hullemaks minema, siis viib alles nöörijupid kokku.. tahaks loota. Samas siis võib juba ka liiga hilja olla, et midagi selle vastu teha.
  11. Tundub, et siin on juba esimeste katsete tulemused näha: http://www.russprache.at/goodlift/online/online.html
×