Jump to content

paingain

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

paingain

  • Tase
    Algaja
  1. tõstevöö

    Kuule ezz, kus sa küll elanud oled, samahästi võiks küsida, et kust on võimalik leiba osta!
  2. Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale!

    Jaa.. Otil läheb nüüd raskeks, kaks Kalmust on ikka liiga kõva pähkel. Jõudu ja kiiret kasvamist pisipõnnile!
  3. Tokkole!

    Ergo Metsla kirjutas India MM-i kokkuvõttes, et võeti vastu mitmeid muudatusi rahvusvaheliste kulturismivõistluste reeglite osas. Kui ka Eesti võistlustel järgitakse rahvusvahelisi reegleid, kas see tähendab siis seda, et ka meie karika-ja meistrivõistlustel ei ole enam vabaseisu ning kohustuslike pooside arv on kahanenud neljale?
  4. Eesti eliit

    Olen sinuga nõus. Kui Ott ja Marek näitavad häid tulemusi (ka rahvusvahelisel tasemel), tõmbab see meedia tähelepanu. See aga tähendab üleüldist huvi tõusu kulturismi vastu ja nii saavad ehk ka noored varsti suurema toetuse ja äramärkimise osalisteks. Lootma igatahes peab. Tore on ju seegi, et praegused kulturismi eestvedajad korraldavad võistlusi ja üritusi, näevad vaeva müügitegevusega, figureerivad meedias jne. Ka amazon.ee on üks igati tänuväärne ettevõtmine, mis kindlasti tõstab ala populaarsust ja toob uusi noori selle juurde. Kõikvõimalikud spordialad tulevad ja lähevad, aga treenitud ning muskulaarne keha oli, on ja jääb alati hinnatuks.
  5. Eesti eliit

    Millised on Kalmuse, Morozovi ja Kiivika tugevad ning nõrgad küljed üksteise suhtes (lihasgrupid, võistlusvorm jne)?
  6. arnoldist

    Schwarzenegger`i puhul ei pruugi kehtida nii mõnedki üldlevinud printsiibid. Tegu on ju ikkagi unikaalse mehega, kelle organismi võimalikest omapäradest pole meil aimugi. Säärelihas on üks raskemini treeningule alluvaid lihasgruppe (Arnoldil oli sellega eriti suuri probleeme), mille treenimine nõuabki lisavaeva ning kõhulihased on samas ainsad millele ei tehta reeglina massi, vaid reljeefitreeningut, mis aga sarnaneb kohati isegi aeroobse tööga ja ei vaja pikka taastumist. Samuti pole meil ju teada fakte Arnoldi võimalikust ületreeningust või tema taastumisvahenditest (mis võisid tegelikult ka keelatud ainete hulka kuuluda). Seega võin garanteerida, et sina, mina ja kõik teisedki arenevad kindlasti üle 48-tunnise taastumisega ühele lihasgrupile palju kiiremini, kui ülepäevatrenniga.
  7. Pildimäng

    Zane see nüüd küll ei ole
  8. Proteiinid

    Vaata tööriistade alt (kaloriarvutit). Lemon ja No 1 on seal täitsa olemas.
  9. Reis

    Tere! Milliseid harjutusi soovitad reie nelipealihasele? Kas teed ka nn hakk-kükke. Kui sügavale laskud kangiga kükkides? Tänan!
  10. Kiivikale

    Kas WDGP-s leiduv proteiinihüdrolüsaat on sama tõus ja kvaliteetne valk kui No.1-e hüdrolüüsitud valk? Tänan!
  11. Foorum avatud

    Siiani on kreatiini ikka kuuridena võetud, aga viimasel ajal on kuulda, et võib tarvitada ka pidevalt, ilma pausi pidamata. Kas võib see siis mõjutada negatiivselt organismi võimet ise kreatiini toota? Kuidas sina toimid?
×