Jump to content

Roxie

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Roxie

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 15.01.1989
  1. keharaskusega massitreening?

    eino kaalu tahaks ka ikka juurde saada, muidu olen sihuke kont:D 70kg seadsin alguses eesmärgiks:)
  2. keharaskusega massitreening?

    kas treeningut peaks läbi viima seeriate ja korduste abil või lihtsalt punnitan palju torust tuleb?
  3. keharaskusega massitreening?

    huvitav palju see vend kaaluda võiks? päris korralik keha ikka kutil.
  4. keharaskusega massitreening?

    lõuatõmbeid jõuan ma teha kuskil 10 või paar peale ja kätekõverdusi pea alaspidi kuskil 3 kas ma siis võin kõike harjutusi teha ühe treeninguga? või peak ära jaotama päevade peale et ükspäev lõuatõmbed ja teine päev kätekõverdused jne.? kodus mul muidu 1 10 kilone yhekäe hantel.
  5. keharaskusega massitreening?

    söömine on nii: mul tööl yle nädala vahetused hommikune vahetus: kell 9 puder ja jogurt siis kõrvale, 12 lõuna(igakord on erinev toit) , kolmest kohupiimadessert ja siis kella kuuest järgmine sööma(üritan tuua rohkem valke ja süsikaid) ja siis enne magama minekut ka midagi veel. õhtane vahetus: 12 esimene sööma, siis kella kolmest samuti väike snäkk, kella kuuest siis teen endale väikese ''lõuna tööl''(kartulisalat, kohupiim, jogurt ja siis kakao:) koju jõuan tavaliselt yheksa ja siis ka nagu hommikuses vahetuses kodus. lisaks siis ära oma pikkuse ja kaalu ka juba: 177 ja 60kg.
  6. tervist, mure siis järgmine, et kas on võimalik sooritada siis keharaskustega massitreeningut? keharaskustega siis sellepärast, et ei ole võimalik jõusaalis käia, kuna aega ei leidu töö kõrvalt.:S ise muidu trenni teinud juba päris mitu aastat aga ikka olen sihuke piitsavars toitumine on ka mul korralik.3 korda päevas söön suuremat toitu ja siis vahepeale jäävad väiksemad snäkid.
×