Jump to content

Viljar

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Viljar

  • Tase
    Algaja
  1. ...ja hatebreed kadedike koalitsiooni!!!
  2. ühte pilti näinud ja see on vähemalt vendv galeriis üleval, aga seal on ta vist juba 19-aastane kuid asi seegi! Minuteada ei olnud ta siis mitte kõige suurem ja parem Eesti juunior, aga tase oli ka oluliselt kõvem kui praegu!
  3. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    Siiani on jäänud selgusetuks Eesti Kulturismi Liidu seisukoht antud küsimuses. Tundub, et seda seisukohta ei olegi! Need dokumentide pildid ei olnud mingisugused näitajad ja oleks tore, kui Eesti Kulturismi Liit ja austatud Liidu president ütleksid välja oma seisukoha ning otsuse. Kuni selle dopinguskandaali ilmsiks tulekuni oli ju teada, et teise korra patustaja saab 2 aastase võistluskeelu, aga nüüd naised saunas räägivad mingisugusest poolest aastast...Ok, pool aastat, aga kui patustaja jääb vahele esimest korda, kas ta saab siis 3 kuud võistluskeeldu? Siis võiks ju siia üldse välja panna Mendelejevi tabeli ja siis juurde lisada igale ainele vastav võistlustest eemaldamise aeg vahelejäämise korral. Ma väga loodan, et keegi lõpuks nendele tekkinud küsimustele ka annab ammendavad vastused ja lõpeb see haiglane keerutamine.
  4. Mis on keelatud ja mis ei ole?!?

    VAATAN JA IMESTAN... VIIMASEL AJAL ON SIIN KÜSIMUSTELE VASTATUD VÄGA ÜLBELT JA ÜLEOLEVALT. NOORED, KES SIIA PEAKSID ESIMEST KORDA TULEMA, VÕIVAD KÜLL AMAZONI VASTU IGASUGUSE HUVI KAOTADA. KOHATI LÄHEB SUHTUMINE PÄRIS LABASEKS. KAS MITTE VITALI 30 EI OLNUD SEE MEES, KES SIIN ÜRITAS VEND VÄHKI KUU AEGA TAGASI PAIKA PANNA? OMA VIIMASE NÕMEDA KOMMENTAARIGA SIIN TÕESTAS VITALI 30 KÜLL OMA AJUTEGEVUSE EBATERVET FUNKTSIONEERIMIST JA TEEN ETTEPANEKU AMAZONI TOIMETUSELE SEE KASUTAJA(VITALI 30) AMAZONIST LIKVIDEERIDA. TÄNAN.
  5. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    KÜSIMUS: MILLAL SAABUB SOOMEST AMETLIK TEADE EESTI KULTURISMI KARIKAVÕISTLUSTE DOPINGUPROOVIDE TULEMUSTE KOHTA VÕI PEAME SELLEST JÄLLE AJAKIRJANDUSE KAUDU TEADA SAAMA? KIITUS MUIDUGI HR KALMUSELE, ET TA SIIN ÜLES TUNNISTAS, AGA VÕIB-OLLA OLID KÕIGI VÕISTLEJATE VIIMASED NUMBRID 287? KONKREETSET VASTUST OOTAMA JÄÄDES... TÄNAN!
  6. Küsimus teadjatele!

    RIPU!
  7. > Rinnalt surumine <

    SEE ON MINGI JAMA KAVA!
  8. LIIGA HILJA EI TULE? AGA MUIDUGI PAREM HILJA KUI MITTEKUNAGI!!!
  9. Doping... Aare Kreilisele

    seda teemat siin kommenteerida? Ma ei jaga matsu, mis värk siin üles puhutud on!
  10. eesti ron

    Tee trenni ja kasva suureks meheks!
  11. oskab nüüd midagi konkreetset selle Revali saali kohta öelda? Kõik siin kaagutavad, aga rääkige asjast kah! Kas seal on siis tõesti nii jube treener?
  12. Meie vend vähk?Kas suvepuhkus väi!?Maast lahti ja pommi tirima!
  13. suured önnitlused selele kuulsale vennale vähile. On ikka ilus pilt kül seal vennal vähil muskliga. Mina jätan joomise ka maha. Varsti algab einatöö
  14. Palju hullem jama on sis kui traktor puru vöi lehm tiine.Maameeste vöit!
×