Jump to content

kasutaja987

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kasutaja987

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kreatiin

    mina teen nii et söön ja peale sööki lahustan 5g klaasi veega ja joon sisse.. kuna pole võimalust segada kreatiini söögisisse või võtta seda kaasa kohta kus söön... sobib nii kui nii teen??? peale trenni segan valgujoogi sisse..
  2. massilisaja vs tervis

    kava selline et üks nädal kõiki asju 3x6 + 25 ne seeria otsa.. tene nädal kõiki asju 3 x 12 see kava on M&F ajakirjast... ja väga hea on.. massilisajat sellex nii tihti et pole võimalust nii tihti süüa... ja siis kasutan seda toiduvahekordadena. trennipäevadel--enne hommikusööki .. hommiku-lõuna vahel.. ja peale trenni... vabadel päevadel enne hommiku sööki. hommiku ja lõuna vahel... tean et pävas peab kg kohta saama 2-4 kg.. valku. ja minu massilisajas pole piisavalt valku.. 37 g 100 g kohta.. arvate et söön liiga palju seda??
  3. massilisaja vs tervis

    hakkasin kasutama toodet..American Mass Combo .. 3 x päevas massilisajat ja siis kreatiini laadimine 4 x päevas... kas on palju süüa 3 x päevas massilisajat? kas võib mõjuda tervisele halvastio.. näiteks südamele.. 6 päevaga olen tudnud suht suurt arengut.. 2,5 kg juurde võtnud... et kas jõuavad kõik organid järgi masilile ??? täna tundsin ka nats et süda korra oli valus.. vb kujutan ette ainult.. treeninkava on ka väga väsitav.. 4x nädalas... harjutuse kohta 3 seerjat + pumpamine 25 kordust..
×