Jump to content

kalle78

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kalle78

  • Tase
    Vaatleja
  1. Tekkis lastel mõte panna maale parkimisväljaku juurde staatiline korv. Väljak näeks välja nagu tüüpiline streetballi poolväljak. Vaja vast 1 korvilaud ja 1 laua kandekonstruktsioon Mõtlesin võtta ühendust tallinna linnavalitsusega , et uurida kes ehitas nende poolt tellitud korvballi väljakud kuid reede ja midagi enne esmaspäeva ei saa Kas keegi oskab juhatada kust saaks sellist osta või äkki on kellelgi juhendeid kuidas ise teha taolist riistapuud
  2. Valmistus ajateenistuseks

    Tere, sain teada, et septembri lõpus minek ning, et seal peab sooritama lähemalt testi hindamisest 82 kätekõverdust, 92 kõhulihast annavad 100 punkti kuid läbi saab kui teha 3200 m 15:19 jooksul ning 47 kätekõverdust ja 57 kõhulihast Oskate soovitada kust/kuidas alustada vormi viimist ?
  3. Tervislikud maiustused

    mida ütlete kaerahelbeküpsiste/pätside kohta ?
  4. Hommikune omlett

    hommikuti teen enamasti omletti, kõrvale salat ja teraleib. Jupp aega tegin omletti kuid ausalt öeldes tüütas ära ja hakkasin proovima vee asemel hapukoort ja piima. piimaga ei tulnud midagi erilist kuid hapukoorega tuli paganama hea ja siit küsimus: Kas hapukoorega omlett on tervislik ? kui teil on võiksite ise kah vingeid omletti retsepte soovitada
  5. Kommenteeriga algaja plaani

    peamine eesmärk on üleliigsest rasvast lahtisaamine, arvatavasti on ka jõusaali minek varsti, kas on kas oskate soovitada harjutusi mida seal teha ?
  6. Ülikooli minnes võtsin tohutult kaalus juurde , praegu olen 190 cm ja peale ning 110+ kg Sutsu aja eestüritasin jooksu teha kuid võhma ei jätkunud ning jalad hakkasid valutama. Nüüd mõtlesin asjalikumalt asja käsile võtta kuna rõve on juba olla. Surkisin netis ringi ja leidsin järgmise kava : Mon Chest: 3 sets of pushups (push-ups), as many as you can do with 60s rest between sets Back: 3 sets of overhand pullups (pull-ups), as many reps as you can do with 60s between sets Legs: 3 sets of lunges, 6-12 reps per set with 60s between sets Abs: Two sets of crunches, as many as you can do with 60s rest between sets Time Required - 30 minutes Tue Cardio: jog, brisk walk or bike Time Required - 30 minutes Wed Cardio: jog, brisk walk or bike Time Required - 30 minutes The Chest: 3 sets of pushups, as many as you can do with 60s rest between sets Back: 3 sets of overhand pullups (pull-ups), as many reps as you can do with 60s between sets Legs: 3 sets of lunges, 6-12 reps per set with 60s between sets Abs: Two sets of crunches, as many as you can do with 60s rest between sets Time Required - 30 minutes Fri Cardio: jog, brisk walk or bike Time Required - 30 minutes Sat rest Sun rest ALLIKAS Niisama kätekõverduste asemel plaanis järgida http://hundredpushups.com/ kava , et oleks saavutuse tunne kah lõpus kõhulihaseid http://www.twohundredsitups.com/ plaani järgi kodus eriti lõuga ei saa tõmmata , peab midagi selle asemele mõtlema. cardio ajal just kiire kõnd vms plaanis, et jalgu jälle ära ei lõhuks Toitumise kohta ma ei tea midagi, kas on toitumisplaani tellimine tasub minusugusele ära ? Kommentaarid ja kriitika on teretulnud.
×