Jump to content

M-A

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

M-A

  • Tase
    Vaatleja
  1. eesti ron

    Järsku annad oma telefoninumbri. Arutame seda pede-asja sutsu. Üldiselt palun Otil või Arnoldil sellised küündimatud ja ropud postitused ära kustutada.
  2. eesti ron

    Punamtsike, vastan su küsimustele hea meelega meili teel.
  3. eesti ron

    Tõruke oli tõesti võimas. Samas minust ka kaks aastat vanem. Sügisel tulen välja, kui midagi hullu ei juhtu - ja hoopis teistsuguse vormiga. Ja ma loodan, et Andy on piisavalt kõva mees ja tuleb koos teiste juunioridega sügisel lavale vormi võrdlema, mitte ei ole järjekordne arvutikangelane. Kõik edasised kommentaarid, küsimused palun mulle meili peale!
  4. eesti ron

    Treenib sügisesteks võistlusteks.
  5. Tatoveeringud?

    Tuleb meelde, et kunagi M&F kirjutas, et seniteadmata põhjustel võib esineda tätoveeritud koha lihaskasvu pidurdumist teatud määral. Näiteks osadel meestel on tätoveeritud käsi suts peenem kui ilam tätoveeringuta. Mingit seletust selle kohta nad aga anda ei osanud (et miks ja kui suure tõenäosusega). Lihtsalt sellise asjaga tuleb arvestada...
  6. arnoldist

    Oti jutu jätkuks niipalju, et vaadake ka Tommi Thorvildseni kava. Praktiliselt iga harjutus on 8-astmelise püramiidina, sh ka biitseps. Samas Dennis James, kelle käed just ka makaronid pole, teeb biitsepsile maksimaalselt 3 harjutust. Pole mõtet järgida pingsalt ühe või teise profi kava. Kui oled edasijõudnu ja teatav baas on all, tuleb õppida oma keha tundma ja just selle tunde järgi treenima. See on kõige õigem. Hatebreedile niipalju, et ega ainult Yates hull keemik ei ole. Näiteks ei ole ka Schlierkamp ainult proteiinipulbrit süües võistluskaalu 140kg viinud (pikkust natuke üle 1.80). Titus on isegi keemia eest vangis istunud (ja nii mõnigi mees veel). Wheeler (paljude arvates parima geneetikaga kulturist maailmas) väitis enda viimase Olympia ajal täiesti puhta olevat. Aga mees, kes pidevalt Olympiatel tipus on olnud, langes ka kohe 8-ks (suuresti tänu oma nimele ta veel niigi kõrge koha sai, muidu oleks kindlasti esikümnest välja jäänud).
  7. Valus õlg

    Soovitan kõigil, kel liigesed valutavad-ragisevad, teha läbi vähemalt 2 glükosamiini kuuri, kus soovituslikku kogust (see, mis pakil märgitud) suurendada 2-3 korda. Lisaks on kasulik juurde süüa zhelatiini (teha siis ilma magusaineteta tarretist).
  8. Mikk-Alvar Olle

    Treenib, et osaleda järgmisel aastal Eesti Meistrivõistlustel. Kui on veel mingeid küsimusi, siis meili.
×