Jump to content

maakas32

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

maakas32

  • Tase
    Algaja
  1. Kava

    Kas enne trenni tuleks süüa või siis vahetult ennem trenni ei ole see hea? Kas tuleks nii teha et oletame algul teen 1 seeria tühja kangiga 2 seeria panen natuke peale ja kolmandaga veel juurde ühesõnaga koguaeg raskemaks või tuleb teha koguaeg sama raskusega?
  2. Kava

    jah said õigesti aru kolmas kord üldse jõusaalis.
  3. Kava

    Selline kiire küsimus, et kas on suurt vahet kas ma võtan siit algaja treeningkava või siis tellin endale 500 eegu eest? Olen nii võhik trenni koha pealt, et halb hakkab. 3 aastat pole ennast liigutanud, kaalun umbes 73 kilo, pikkus 186 kuskil ja saan 21 kohe. Seis on üsna kehva, saalis eriti teha ei jõua midagi see vist tuleb sellest, et pole ammu end liigutanud ja tehnika on ka täiesti vale. Täna sai siis 3 korda jõukas käidud.
  4. täna käisin saali

    ma mõtlesin et ma käin nädala ära kangutan seal ühe sõbra kava järgi natuke kaasa ja siis lasen siit kellegil omale kava teha..
  5. täna käisin saali

    ei mõlenudki et mingi superjõud tuleb et hakkan 200 sooja tegema, lihtsalt natuke teed on käsi lukus kang rohkem ei liigu..
  6. täna käisin saali

    pm tühja kangi ei ole mõttet ka vist seal nühkida
  7. täna käisin saali

    mis mõistusel viga on?
  8. täna käisin saali

    höö käisin täna esimest korda saalis umbes sama et andke neegrile uisud. midagi ei osand ega jõudnud teha, et võhma saada tuleks ehk mingit ajama sisse kaanida endale?
  9. Alustan, aga ained?

    aga peale trenni ka jooksu?
  10. Alustan, aga ained?

    Aga kuidas on lood magamisega kas see mängib ka piisavalt suurt rolli millal magama lähed kui trenni teed? toitumis kava tuleb kindlasti võtta, kuna olen alustaja siis hakkan käima jõukas sellisel kellajal kui inimesi pole, selle asja juures on aga 1 miinus kuna kangi võin ju valesti hakkata nühkima (tehniliselt), pärast noh nühin tühja.. Siis kas ennem jõukat jooksmine on hea mõtte et nagu soenduseks?
  11. Alustan, aga ained?

    olgu, tänud
  12. Alustan, aga ained?

    Tere, Selline küsimus, kas on mõttet hakkata sööma kreatiini ja proteiini ja muid asju või on see mõttetu raha raiskamine, et see ei anna suurt midagi juurde pigem rikub?
×