Jump to content

veps

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

veps

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 25.04.1989
  1. Gluteeni allergia

    Tere. Mul on selline probleem, et päris tihti on kõht lahti. Tavaliselt pärast lõuna sööki. Otsustasin uurida täpsemalt, mida ma siis nendelt lõunatel söön teisiti, kui kõht lahti läheb. Teen iga hommik putru, mis ei ole kunagi kõhu lahtisuseni viinud. Päeviti olen mõnikord teinud endale mõned sandwichi moodi asjad või teinud nuudli suppi. Ja need mõlemad on põhiliselt need, mis on kõhu lahti ajanud. Vaatasin paki pealt, et see sai, mida ma söön ei ole sobilik Gluteni ja Soya allergikutele, ning sama asi ka nuudlipaki peal. Kas see gluten võib olla siis põhjuseks sellele, et mul on näiteks allergia selle vastu ja igakord kui seda söön, läheb kõht lahti? Pole hetkel Eestimaal ja arsti juurde väga minna ei saa. Kas peaksin hoiduma nendest toitudest ja tagasi Eesti tulles minema küsima konkreetselt selle kohta arsti käest? Küsin see tõttu, et ehk on kellegil kogemusi selle gluteeniga (kuna ma kuulsin sellest esimest korda) ja oskab täpsemalt öelda, kas selles võib olla põhjus. Tänud !
  2. Parima maitsega proteiinipulber?

    Ma pole kellegilt siiamaani näinud maasika maitset. See oli esimene HERA80 mis ma ostsin, ja kui panna Dextrot ka, siis on päris mõnus maasika jook koos.
  3. Tere, Küsimus selline, et arvestasin kokku oma hommiku- ja lõunasöögi kalorid, valgud, süsivesikud ja rasvad. Ainult süsivesikute arv jääb mõnikord väheseks ja mõnikord tunnen pärastlõunal ka kergelt väsinuna. Kui panna hommikul nt 10gr glükoosi pudru sisse ja lõunasöögil näiteks 10gr segada jogurti sisse on okei? Vabandage kui on rumal küsimus, aga küsin sellepärast, et kas see tervisele ei hakka kui igapäev glükoosi eraldi lisada (et nagu veidi keemiat) või on see puhas.. Mul pole aimugi selle koha pealt. Tänud vastamast.
  4. Õietolm

    Kas keegi võtab seda? On sellest kasu ka? Või ise selle toimest vist aru hästi ei saagi?
  5. kõhulahtisus

    Ise olen kasutanud Lacto-7. Väiksed tabletid. Kui kõhuga mingi jama on, siis jood ühe veega alla ja teeb täitsa korda. Seal ka mingid asjad sees, mis ravivad kõhtu ja võib võta pikemat aega ka ilma, et tervisele kahjulik oleks. Ütlen seda selleks, et minu mäletamist mööda oli see Smecta pulbrina ja pidi vette lahustama ja maitses ka päris jubedalt. Pärast ühte korda rohkem seda ei puutunudki. Lacto-7et on mugav kaasas kanda ja saab kiirelt ära süüa.
  6. Tere, Küsimus selline. Kuna Arthrostop on aeglase imendumisega, siis olen kuulnud, et soovitav oleks võtta mitte söömise ajal. Ja olen kuulnud ka, et omega-3ga võiks seda koos võtta, kuna see õli aitab imendumisele kaasa. Kas oleks siis äkki kasulik võtta kalamaksaõli ja Arthrostopi koos mitte söömise ajal? Õigemini küsimus on vast see, kas kalamaksaõli võib võtta tühja kõhu peale? Ei leidnud pudelilt, millal seda võtma peaks. Aitäh.
  7. Alaselja stabiliseerimine

    Hoidmiste puhul peaks olema ettevaatlik sellega, et seda tehtaks õigesti. Tihtipeale kui asend on vale (nt selg jääb nõgusaks), siis tehakse rohkem liiga endale, kui kasu. Kõiksugu tasakaalu harjutused ja keerded samaaegselt on väga kasulikud.
  8. Alaselja stabiliseerimine

    Märksõna: Core Muscles
  9. Kiropraktik Rainer Kägo

    Käisin tema juures umbes aasta tagasi. Kasulik oli tõepoolest. Hinda ma hästi ei mäleta, vist oli nii, et kui on esimene visiit, siis 800.- ja iga järgnev kas 300-500? Ise käisin seal kaks korda.
  10. Ei ole. Kui sa tahad aeroobset teha, proovi oma pulss hoida 130-140 kandis.
  11. Ei hakkanud uut teemat tegema. Küsimus selline, et homme saab neli nädalat täis sellest, kui mul see luukild pöidlast välja tuli ja täna sai kolm nädalat täis sellest, kui mulle öeldi traumapunktis, et kolm nädalat võtab tervenemine aega. Kuna teen trenni nagu profisportlane (ametlikult veel nii enda kohta öelda ei saa), siis mulle kipsi ei pandud, vaid randme toes, mis hoiab ka pöialt paigal, aga mida ma saan ära ise võtta, kui vaja (kui pesemas käia või kui trenni teha, et ei higistaks täis kipsi). Tänase seisuga on küll nii, et pöial veel igale poole välja ei pandu ja korraliku survet sellega avaldada ei saa (nt millegile peale vajutada). Selle koha pealt on see nahk sinine ka. Kas see on normaalne või? Kunagi ammu oli jalas mõra ja pärast kipsi ära võtmist võttis korralikult kõndima hakkamine ka veel aega, selles suhtes tunnen ennast natukene enesekindlamana. Aga kas see sinine nahk ja tunda andev näpp üldse ei meeldi.
  12. Maasika piim

    Inglismaalt mingist poest. Miks küsid?
  13. Maasika piim

    Tere, Küsimus selline, et kui kasulik/kahjulik on maasika piim. Ma ise ei tea eriti midagi nendest asjadest ja lihtsalt huvitab, kas tasub seda juua. Üks päev lambist ostsin ja päris hea on kulistada. 100ml kohta: Energy 265kJ/65kcal Protein 3.0g Carbohydrate 9.8g of which sugars 9.8g Fat 1.2g of which saturates 0.9g Fibre 0.8g Sodium 0.05g Calcium 120mg (15% päevakogusest) Vitamin B12 0.21ug (21% päevakogusest) Kirjas et no artificial flavours or sweeteners.
  14. Vigastusjärgne treening

    Ma räägiks sulle, mis mul endal oli. Kevadel mängisin korvpalli ja järsku tõmbasin ka kuidagi selja ära. Kuna lihased ja keha oli soe, siis koju jalutada oli okei, aga pärast õhtul ja järgneval päeval oli kõndida raske seoses alaselja valuga. See läks paari päevaga üle. Siis kui valu oli läinud käisin uuesti mängimas ja järsku vale liigutuse tegemisel käis jälle korralik valu läbi ja pidin uuesti lõpetama. Läksin koju ja õhtul enam voodis püsti ei tõusnud. Ainult keppiga sai väga vaevaliselt liigeldud. Järgnevad päevad oli praktiliselt kogu aeg selg valulik ja kõndida raske. Kummardamisest polnud juttugi. Käisin kiropraktiku juures ja ta ütles, et süvalihased on kohati nõrgad või olematud ja seetõttu selgroo kergelt viltu või ebastabiilne. Pärast seda olen teinud vähemalt poole trennist süvalihastele, tasakaalule ja seljale spets harjutusi. Mõte vast oli see, et ole väga ettevaatlik selle selja suhtes. Selle vigastuse tõttu võib palju kannatada ja kui siit mingeid mõistlikke vastusi ei saa, siis soovitan sul minna mõne spetsialisti juurde (kas siis kiropraktik, manuaalterapeut vms). Pärast seda, kui ma kodus lamasin voodis ja praktiliselt oma jalgu liigutada ei saanud, olen ma seljaga nii ettevaatlik kui üldse võimalik.
  15. küsimus treeningu kohta haiguse ajal

    Mina alustaks sellega, et lõikaks mandlid maha. Endal oli ka jama mandlitega ja seetõttu jäi tihti trenni tegemata. Pärast lõikust on kõik korras ja tervis hoopis parem. PS 37 pole minu arvates nii hull midagi, et kõik peaks seisma jääma.
×