Jump to content

spankee

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

spankee

  • Tase
    Algaja
  1. Vajan abi kaalulangetamisel...:(

    Issand jumal! Veregrupidieedi test maksab mingi 1000 korda rohkem kui see närune toitumiskava leht! Ja ausalt öeldes, see summa, mida toitumiskava eest küsitakse on väga väike, arvestades kui palju see väljavalitud spetsialist selle inimese andmeid analüüsima peab. Kui sa TÕESTI TAHAKSID enda väljanägemise jaoks midagi parandada SIIS SA TELLIKSID SELLE KAVA KOHE!!!! ISE sa küll ei saa tõesti tasakaalustatud toitumiskava koostamisega hakkama.. 100% kindlalt. Mingist ainest jääb sul kindlasti puudu. Ja kui sa oma lollusest tõesti hakkad toitumiskava koostama ja seda järgima (sa kindlasti mõtled, et sööd aint õuna ja jogurtit ja peale kuute mitte midagi, eks?), siis tagajärjeks võib olla (arvatavasti ongi) rasvaprotsendi suurenemine. Need inimesed ei soovita seda kava niisama. Vähem mölinat, rohkem mõtlemist.
  2. Võistluseelne toitumine fitnessis!

    tavapoes ei müüda ju selliseid special bikiine?!
  3. Võistluseelne toitumine fitnessis!

    Pildi pealt näitad
  4. Võistluseelne toitumine fitnessis!

    Enamasti tehakse ise või siis tuttav õmbleja nt
  5. Võistluseelne toitumine fitnessis!

    Hetkel käin veel planet spordis, aga kavatsen üsna pea kuskile odavamasse urkasse ümber kolida
  6. Võistluseelne toitumine fitnessis!

    Nii pisike:) Selles -163 pikkusekategoorias on vist suhteliselt vähe võistlejaid, eriti Eestis.
  7. Võistluseelne toitumine fitnessis!

    Oh, ega mind kartma ei pea, ma niipea ei kavatse veel võistelda. Aga muidu 170,52-54,20. Ja ise?
  8. Võistluseelne toitumine fitnessis!

    Hea, et julgesid küsida, mina näiteks ei julgeks:) Ja siis on hea, kui keegi seda minu eest teeb. Olen ka huvitatud bodyfitnessis võistlemisest, niiet ootan samamoodi mingit vihjavat vastust
  9. Saalihuumor.

    Ja siukseid imetrikke ei tee ainult naised. Täna nägin ühte suhteliselt kõhnat meest, kes tegi selliseid kombinatsioone, kaks hantlit käes(~5-7kg): 1)üleshüpe,kükk,biitsepsi kõverdused 2)käärhüpped, käe sirutused üles ja siis need nimodi vaheldusid seeriatena ja vahepeal lisandusid veel mõned naljakad (arvatavasti kohapeal pähekaranud) liigutused.
  10. jess. ma hääletasin ka mingi 100 korda Ma arvan, et väga suur enamus nende poolt hääletajatest ongi siinsed foorumlased. Palju palju õnne igatahes Argo ja Helena! Te olite seda võitu 200% väärt!
  11. Tagasi uudise / artikli juurde Tõlkinud Janar RückenbergArtikkel käsitleb ketogeense dieedi praktilisi ja teaduslikke aspekte. Mis on ketoos?Ketoos on organismi seisund, kui süsivesikute tase on ekstreemselt madal ning organism hakkab ennast energiaga varustama ketokehadest. Ketoosi defineeritakse kui ketoonide (ketokehade) moodustumist ja ilmumist organismi (vereringesse). Kui organism on ketoosis, tõuseb vere ketokehade kontsentratsioon kõrgemale kui vere glükoosi kontsentratsioon. Ketokehadest saab organismi peamine energiaallikas.Ketokehad on rasvaainevahetuse kaas (kõrval) produkt, na...
  12. higistamine ja treenitus

    Miks inimene värisema hakkab kui tal külm on? Sest lihased hakkavad kokku tõmbuma, et keha soojendada. Nimelt lihaste töö tulemusel eraldub soojus. Nagu eelpool juba mainitud siis me higistame, et keha jahutada. Mida suuremad on lihased, seda rohkem soojust trenni tehes neist eraldub ja seda rohkem on vaja keha jahutada.
×