Jump to content

unbreakabl

Kasutajad
  • Sisu loend

    37
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

unbreakabl

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 06.06.1981
  1. Kusjuures arvasin toda, aga nuh nagu ytlesin, siis ei osanud pilti ja nime kokku panna. Nyyd veel Crunches jäänud. Tänud:)
  2. Milline näeb välja Kickbacks harjutus triitsepsile, saan küll aru, et see elementaarne harjutus ja arvatavasti tean ka seda harjutust, aga vot näe nimega ei oska kokku panna. Samuti milline on Crunches kõtule? Oskab keegi lollile inimesele lahti seletada?
  3. valu seljas

    Tänan väga, eks katsun nendele nüanssidele rohkem tähelepanu pöörata. kuigi jah, pole mingi kodus istuja tüüp kunagi olnud, miks just nüüd see ülepinge niimoodi välja lõi. Aga jah eks kindalsti võib olla ületreening. Trennis olen alati korrlikult sooja teinud, aga näe siiski.... Nüüd viimasle ajal katsun jah väiksemate raskustega selga teha, et mitte hullemaks ei läheks, samas kui trenni teen, siis pole valust lõhnagi. Aga igas tahes tänan õpetuste eest ja katsun neid ka järgida
  4. valu seljas

    ei käi küll otseselt sama teema pihta, aga probleem sarnane. nimelt siis alaselg juba 3-4 kuud probleeme valmistab. Lugesin siin ka sarnaseid teemasid, aga ei saanud nagu päris täpset vastust. Käisin ka juba arsti juures ära ja kirjutas mulle mingi antipiootikumid, aga mainis ka et neid peaks ägedama valu puhul võtma. Kuna valu moment siis nii äge pole, ei tahaks neid niisama võta. Rohuks oli Diclomani 100 mg. Või peaks we? Probleem võis ka saalist alguse saada, aga nagu ei mäletagi, kuna on nagu ennemgi olnud, siis lootsin et tõmbab tagasi, nagu alati. Aga.... Treenin siis nii nagu enamus, selg, jalg, jne jne. Mida peaks siis tegema, üritan siin ettevaatlikult ka seljale teha, aga siiski.. Milliseid harjutusi peaks eriti alaseljale tegema, et mite liiga teha? Vahest valu polegi, siis jällegi aga on. Eriti annab tunda autorioolis olles. Samuti kuna kontori töö, siis ka siin kui mingi asendis istuda. Asi pole küll veel väga hull, aga kardan just et läheb ja ei saa enam trenni üldse teha. Mis siis soovitate?
  5. Rinna ülaosa

    mul tegelikult just kysimus vastupidine, et kuidas võimalikult palju rinna alalihast treenida?? Et millised harjutused jne.
  6. kas treenida maximumini??

    heh, täitsa keerukas ülesanne, aga noh usun et saan hakkama. Ja tänud kõigile kes selles teemas päris häid soovuitusi jagasid. Nyyd siis eesmärk ja teguviis silme ees. tänud:D
  7. kas treenida maximumini??

    Ei saa päris täpselt aru, kuidas see "jalad kõverdatuna maast lahti", et kuidas see välja näeb. Või äkki saad üldse veidi seda asja lahti seletada?
  8. kas treenida maximumini??

    aga nyyd kui räägiks kõhulihaste treeningust, siis on nagu suht raske ju raskuseid rakendad sellele piirkonnale. Ok ketas kyll kõtu peale aga on äkki veel midagi. Ja eriti just kuidas küljepeale kõigeparemini mõjuks.
  9. kas treenida maximumini??

    nii et suuremad (max) raskused ===lihaskasv!
  10. kas treenida maximumini??

    tegelikul mul teist laadi kys oli aga tänan siiski
  11. Kysimus siis selline: Et olen nagu ise täheldand et trenn võib koosneda kahte moodi treening laadis: 1. treening kergemete raskustega ja korduseid ning seeriaid on rohkem 2. treening raskemate raskustega, kus kordused ja seeriad jäävad esimesega võrreldes väiksemaks. Tahaks teada nüüd kumb neis on rohkem lihas kasvule soosivad? Eks ole tulnud ette et saab mõlemat harrastatud, aga siiski? Ennast nagu huvitaks rohkem lihasmassi kasvatamine, et kuidas siis?? Ette tänades!
  12. kysimus toitumise kohta??

    Lugu selline, et ise kontori töötaja ja toitumine suht ebaregulaarne. Aga siiski kui ikka on mahti lõunat teha siis on valikuks kas mingi supermarketist ostuvarjant või mingi söögikoht. Milliste riiulite vahel soovitate marketis liikuda, et noh kohe mitte mingite sõõrikute juurde sattuda. Ja kui aus olla siis need söögikohad ka just ei paku midagi erilist vähese kolestorooliga. Et mida käepärast siis sealt pole leti riiulilt valida?? Ette tänades!
  13. kysimus...kõht+kreatiin

    ok nyyd ajasin jah vähe sassi. Punamütsike õigus. Tegelt mõtlesin et 5g päevas. Andestust segaduse tekitamise pärast. Ise tarvitangi just nimelt 5g päevas.
  14. kysimus...kõht+kreatiin

    ei no laadimina esimestel päevadel (5 esimest), hiljem siis kord päevas ja ~20g. Vähemalt mina olen nii aru saanud.
  15. kysimus...kõht+kreatiin

    Kysimus siis kreatiini kasutamise kohta. Et siis kasutan kratiini (~20g peale trenni), esiteks kas selline laadimine on yldse kasulik, ja kui mitte siis kuidas oleks õige. Ja teine oluline kysimus oleks kähulihaste kohta. Et no olegem ausad on seal kõtu peal ka seda rasvakest ja kuigi teen trenni regulaarselt (nii aeroobset kui anaeroopset), on siiski kõhu olukord kanis sama. Kas põhjus võib olla ka kreatiinis?? Ette tänades!
×