Jump to content

bullet

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

bullet

  • Tase
    Algaja
  1. kava

    Ma ei saa sellest aru, et kuidas mingi lihas areneb kui see ainult kord nädalas trenni saab? Kui teha 1. päev jalad, 2. päev käed/õlad 3. päev kõht, rind .... siis tekib ju olukord kus kõik kohad saavad kord nädalas trenni, liiga vähe ei ole?
  2. kava

    Mida arvate sellisest kavast: 3x nädalas iga kord samad harjutused. 1) 10min soendusjooks 2) horisontaalpingil rinnalihaseid 5 seeriat 3) kõht (istesse tõus) 3 seeriat 4) kõht (jalatõsted) 3 seeriat 5) biceps - Küünarvarte kõverdamine althaardes 6) kangiga kuklapealt tõsted 3 seeriat 7) alaselg - keretõsted seljapingil 3 seeriat 8) käsivarrele alt haardes 3 seeriat 9) käsivarrele pealthaardes 3 seeriat 10) plokitõmbed põlvili (althaardes lõua alla) 3 seeriat 11) jalapressil surumine 3 seeriat 12) kõrvaletõsted õlamasinal 4 seeriat 13) traktor ühe käega (mõlemale käele 3 seeriat) 14) käe sirutamine ette trenazööril 3 seeriat 15) istudes surumine rinnatrenazööril (FLY) 3 seeriat 16) lõpus 15 min midagi aeroobset Umbes kaks kuud olen nii toiminud ja peale trenni WHEY LEMON SUPERit ka joonud (umbes 5 supilusikatäie pulbrisisaldusega sheiki). Ma tean, et kõik lihasgrupid ei saa piisavalt trenni ja jalg saab üldse vähe. Aga üldiselt ei tahagi ju kulturistiks saada, nii et sellise kavaga saab ennast mõnusalt vormis hoida ikka? Või peaks millalgi üle minema sellisele kavale et kord nädalas jalga, kord nädalas rinda kõhtu jne. ?
  3. valu

    Niisiis, selline probleem on, et treenides käsivart alt haardega randme kohta liigutades, lööb valu vasakusse kätte sisse. Paremas käes sellist valu ei esine. Niisama rannet liigutades valu pole, kuid juba ~7kg hantliga on valus. Algul arvasin, et sellepärast, et käsi lihtsalt nõrk aga nüüd selline valu juba pool aastat. Kellgil on sarnast probleemi olnud? Peaksin pöörduma spordiarsti juurde ehk? Ette tänades!
  4. proteiinid

    nii, see Whey Lemon Super on 1800g. Mitmeks päevaks seda siis jätkub kui võtta 4 supilusikatäit päevas nagu amazoni poe juhendis on öeldud? Ma ise ei kujuta eriti täpselt ette palju üks supilusikatäis pulbrit võib kaaluda...
  5. valgud/süsivesikud jm

    aga ikkagi palju siis on vaja banaani süüa peale trenni, et saada vajalik kogus kätte 78kg juures? Või mahla juua?
  6. valgud/süsivesikud jm

    mul ka üks küsimus süsivesikute kohta. Et kuidas oleks siis kõige kasulikum peale trenni need 1:2 (valk:süsivesikud) kätte saada. Sheigist küll valgud. aga süsivesikud? mahlast? banaanist? mis mahla, kui palju? mitu banaani? sõltuvalt kehakaalust, ise kaalun 78kg
  7. proteiinid

    Juba mõnda aega nüüd jõusaalis käidud ja mõtlesin ka toidulisaneid proovida. Siit amazon lehelt (poe alt) leidsin nii mõndagi. Millisega soovitaksite alustada? Ise mõtlesin, et kas Protein No.1 või siis Whey Lemon super. Või mida annab 2% suurune kreatiini sisaldus Egg White Pro's, kas teeb selle siis efektiivsemaks kui eelpool mainitud toidulisandid? ühesõnaga, millega kõige mõtekam oleks alustada?
  8. käsivars

    milliste harjutusega saab kõige paremini treenida käsivart? Ehk siis seda piirkonda mis jääb küünarnuki ja randme vahele?
  9. Toitumine

    aga kui ma siiski tahaks proovida mingit proteiini (Whey Lemon Super või Egg White Pro näiteks). Kas on mõtet näiteks ainult üks pakk ära kasutada ja peale seda enam mitte võtta? Saab niimoodi nagu kiiremini hoo sisse?
  10. Toitumine

    Nii, kulturismiga tõsiselt ei tegele ja plaanis pole ka tegeleda, kuid sooviks siiski lihaseid arenda. Olen jõusaalis käinud 5 kuud, olen 18 aastane. Küsimus siis selline, et mida tasuks ennem ja/või pärast trenni süüa, et treeningust rohkem kasu oleks ja tulemused kiiremini tuleksid? Üks asi on muidugi igasugu proteiinid ja muud pulbrid. Aga soovikski vastust kahes variandis: 1) kui ei soovi kasutada proteiini, kreatiini jne pulbreid 2) kui oleks soov ka neid kasutada+ veel mis sinna juurde süüa. Ette tänades!
×