Jump to content

prd

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

prd

  • Tase
    Algaja
  1. Kava

    Tänud kõigile vastamast. Õlga olen muidu varasemalt alati teinud rinna päeval, kuid peale kõva surumist ei jäksa õlga nagu üldse teha, jõutõmmet tahaks teha kuid iga kord kui olen seda teinud on järgnevad päevad alaseljas metsik valu... Seeriad on lamadessurumisel 5x5 ja teistel ülakeha harjutustel 3x10. Kükil ja kõhuli jalgade kõverdamisel 4x8, päkkade sirutus 4x10 ja teised jalaharjutused 3x8.
  2. Kava

    ESMASPÄEV (rind+triits) 1) Lamadessurumine 2) Kaldpinnal hantlitega surumine 3) Pec-Tec 4) Rööbaspuud 5) Seistes plokil allasurumine 6) Kõht KOLMAPÄEV (selg+biits+trapets) 1) Lõuatõmbamine lisaraskusega 2) Traktor hantlitega 3) Ploki tõmbed ülalt ette, lai haare 4) Biitseps istudes hantlitega 5) Biitseps scottpingil 6) Trapetsile õlgade kehitamine kangiga 7) Kõht REEDE (jalg+õlg) 1) Hantlitega õlale surumine 2) Lendamine ette 3) Kükk 4) Jalapress 5) Istudes jalgade ette sirutamine plokil 6) Kõhuli jalgade kõverdamine plokil 7) Päkkade sirutus istudes 8) Kõht
  3. Kuid kui teha Arginiini kuur, kuidas seda seljuhul võtta? Kas enne/peale trenni, kas ainult trennipäevadel või iga päev?
  4. Selge pilt, kuid eriti hästi seda asja ei jaga ja oma küsimusele ma ikka vastust ei saanud. Kas neid võib siis koos võtta ja kas sel on üldse mõtet kui kreatiin nagunii sellest koosneb?
  5. Tere, hetkel koosneb minu trennijärgne sheik 40g proteiinist, 40g aeglastest süsivesikutest, 40g kiiretest süsivesikutest ja 5g kreatiinist. Mul oleks plaan nüüd veel Arginiini võtma hakata, kuid tekkis küsimus, kas samal ajal kui on käsil Kreatiini kuur võib Arginiini tarbida? Kui jah, siis kas Arginiini tuleb võtta iga päev? Ja kas teda tuleb võtta enne trenni või peale trenni? AITÄH!
  6. raha?

    700eek/kuu on trenn + lisandid 300/kuu
  7. Rind ja õlg koos

    teen ka õlga rinnapäeval.. seljapäeval on tavaliselt õlg lõuatõmmetest ja ülaselja harjutustest isegi rohkem läbi kui peale lamadessurumist..
  8. sheik ja rasva %

    Tere. Mul on selline küsimus, et kui ma tahan enda rasvaprotsendi madalal hoida, siis kui palju süsivesikuid ma peaksin koos valkudega sheigi sisse panema peale trenni kui ma kaalun 80kg?
  9. Tere! Mul diagnoositi hiljuti ärevushäire ja arst kirjutas mulle välja Xanax tabletid. Kui ma võtan 0.5mg seda päeviti, siis kui suur mõju sellel võib olla lihaskasvule ja üleüldse füüsilisele vormile? On keegi kasutanud antud ravimit ja samal ajal aktiivselt trennis käinud?
  10. magneesium ja tsink

    Vabandan et vana teema üles kaevan kuid on endalgi üks küsimus tsingi kohta. Kui mul on plaanis võtta 30mg tsinki päevas, siis kas ma peaks seda võtma nii, et hommikul 15mg ja õhtul enne magamaminekut 15mg. Või hommikul/õhtul korraga 30mg. Tänud.
  11. Tere. Mul oleks teile selline küsimus, Kas on mõtet teha rippes jalatõsteid peale seda kui olen teinud lamades keretõsteid kõhulihastele? Või peaks antud harjutusi tegema korda mööda, nt. esmasp keretõsted, teisip jalatõsted, kolmap keretõsted jne. Ei taha liigselt lihast koormata ja samas nende kõhulihastega ei saa ma kunagi aru kas nad on nüüd täiesti läbi või mitte.. ükskõik mis ekstreemse kalde all ma kõhulihaseid ei teeks, siis 24h pärast on juba lihas värske. Tänud. (vaatasin enamus teemasi kõhulihaste kohta läbi kuid oma küsimusele vastust ei leidnud)
  12. max. raskuse surumine

    terv, mul selline küsimus, kui proovida rinnalt surumise max. raskust, siis umbes mis protsendiga eelmisest max raskusest tuleks sooja teha? mitu kordust? mis protsendiga mitu seeriat jne? ise ei leia kuidagi seda õiget, küll väsitab liiga ära või siis ei saa üldse soojaks... abi palun
  13. proteiin+kreatiin, kuidas tarbida?

    selge pilt, aga sa mõtled siis et nagu 2x5g asemel 1x5g ainult peale trenni ja nii iga päev? ja viimane küsimus minu poolt et kas sellega on mingi väike toru/mõõdik misiganes kaasas millega ma saan selle koguse täpselt ära mõõta (pakk pole veel kohale jõudnud)
  14. proteiin+kreatiin, kuidas tarbida?

    ühesõnaga esimesed 3 päeva 4x5g, edasipidi trennipäevadel siis 2x5g, kuidas seda oleks kõige targem tarbida? hommikul peale/enne hommikusööki ja õhtul peale trenni? käin trennis tavaliselt õhtusel ajal ja lõpetan umbes 20:00 iga kord. ja siis puhkepäevadel hommikul/õhtul 1x5g? tahaks asjas lihtsalt täiesti kindel olla, sellepärast küsin üle, sealt samast lingitud teemast lugesin et valesti doseerimise puhul võib nii mõndagi ebameeldivat kogeda...
×