Jump to content

Always 110%

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Always 110%

  • Tase
    Algaja
  1. Hommikusest toidust

    Siis on kõik OK. Kõik uuringud magamise kestuse kohta on suhteliselt ebatäpsed nii, et parim on kuulata oma keha.
  2. Kiropraktik Rainer Kägo

    Loodan südamest, et selle all ei mõeldud kiropraktikat.
  3. Kiropraktik Rainer Kägo

    Kiropraktigaga ei kaasne mingisuguseid süste ega tablette, kui need on sisse segatud pole vähemalt minu jaoks tegemist enam kiropraktikaga. Ise olen käinud kahe kiropraktiku juures, tulemused olid positiivsed. Teise juurde läksin esimese enda soovitusel kuigi erilist vajadust vahetuseks enda arvates ei olnud. Harjutuste kohapealt soovitati joogat teha. Üldiselt kui seljavalud on tingitud valest seljahoiakust ei ole mõne harjutuse tegemisest erilist kasu, selg vajub ikka tagasi "paika".
  4. Jaa lähme nüüd kõik suitsule, küll siis lihas kasvab.
  5. kartul

    Kõige kasulikum on süüa kartulit, riisi, tatart, jt. pole mõistlik toidulaua sortimenti enda jaoks ise piirata.
  6. Pidev valu alaseljas

    Mul kiropraktik soovitas joogaga tegeleda.
  7. Magus

    Minu arvamus on, et magusaisu on suures osas siiski kinni toitumises, sest kui inimesel on kõht täis ei punni ta endale niisama magusat sisse. Enamasti antakse "kiusatusele" järele just siis kui pole mõnest toidukorrast vajalikku energiat kätte saadud. Olen seda praktikas kogenud oma sõbra peal, kes toitus VÄGA ebatervislikult, sõi hunnikutes komme ja toidukordi oli headel päevadel vaid kaks, kuid peale toitumises tehtud korrektuure lõpetas ta iseenesest maiustuste ületarvitamise.
  8. Magus

    Mõru šokolaad on tõesti mõistliku koguse juures kasulik, viimases ajakiri Üks numbris soovitati seda kasutada koos tavalise (ilma suhkru ja piimata) teega, samas Mars-Snickers-Twix-Bounty-id kuuluvad eelmainitud klassi "Ei idane ega ka mädane" kuigi neil vist parim enne kuupäev eksisteerib ei välista see nende ebakvaliteetsust. Kui rääkida tavalise lauasuhkru kasulikkusest (loe: kahjulikkusest), võiks välja tuua juba siit foorumist läbi jooksnud lehekülje kus on selle kohta mõningaid fakte üles märgitud http://www.hps-online.com/foodprof1.htm
  9. jõukas

    Putru katsu süüa ilma suhkruta, sest kohvis kasutad seda arvatavasti niigi. Üldiselt kasuta võimalikult vähe laua suhkrut, kui võimalik kasuta magustamiseks mett.
  10. Põlveprobleemid

    Kas põletikus mandlite lõikamine võib raksumist parandada?
  11. Põlveprobleemid

    Endal ka liigesed raksuvad, arvatavasti kasvamisest, aga kuna alguse sai samal ajal kui toidulisandeid tarvitama hakkasin siis praeguseks olen ajutiselt neist loobunud.
  12. jõukas

    Ma loodan, et hommikusööki hakkasid sa juba enne seda postitust sööma, muidu oleks toitumine enamvähemast väga kaugel olnud.
  13. Tulemused

    Mida rohkem infot enda kohta annad seda täpsemalt saab ennustada, aga kui vastupidavus on korras võib selle ajaga paljugi muutuda.
  14. Toitumiskava

    Mina sain antud lingiga üldkaloraažiks ~ 2200 kcal, kuidagi kahtlane et see nii täpne tuli kui andmeteks oli vaja sisestada ainult kehakaal.
  15. Algaja

    Kindlasti söö midagi hommikul. Soovitaksin alguses rõhku panna just vastupidavuse parandamisele, siis on hiljem lihasmassi kergem ehitada.
×