Jump to content

gun1

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

gun1

  • Tase
    Algaja
  1. toidulisandite mõju

    TA MÕTLES JAH KÕIKI TOIDULISANDEID. ET NEED LÜHENDAVAD ELUIGA . ja tekitavadki sapikive ja neerukive ja igasugu hädasid. ise olen aasta aega võtnud täiesti normaalses koguses peale igat trenni üks sheik. ja trennis käin 3 korda nädalas.
  2. kas keegi oskab nõu anda et kas toidulisandid võivad tekitada sapikive ja neerukive ja maole halvasti mõjuda, kui vgõtta normaalsete kogustena ja lühendada eluiga? seda rääkis mulle perearst.
  3. kuidas võtta

    aitäh sulle et aitasid.
  4. kuidas võtta

    ma mõtlen jah laadimist ja edaspidi ka.et kas ka puhkepäevadel peab võtma mõlemat.
  5. kuidas võtta

    kui mul on proteiin ja kreatiin eraldi siis kui ma seda võtan kas siis võib nad üheks koksiks kokku segada ja kas seda koksi peaks võtma ka puhkepäevadel kui trenni ei ole. käin muidu kolm korda nädalas jõusaalis.
  6. kreatiin

    millise tootja kreatiini soovitate
  7. millal võtta

    tere. tekkis selline küsimus siis. et ostsin endale serious mass-i,kuid küsimus selline,et kas sheik tuleb kindlasti juua kohe peale treeningut või võib ka paar tundi hiljem juua. kas see mõjub kuidagi tulemustele?
  8. mass fx

    ehk siis mida arvate MASS FX ist
  9. mass

    suur tänu! neile kes vastasid
  10. mass

    millal tasuks hakata võtma massilisajaid või mingeid toidulisandeid. ise olen kuu aega jõusaalis käinud ja olen teinud algajate kava järgi. olen 23 a. kaalun 75 kg. tahaks nii jõudu kui lihast saada. kui midagi võtta, siis mis ainet soovitate. oleks väga tänulik , kui keegi viitsib nõu anda.
×