Jump to content

internete

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

internete

  • Tase
    Vaatleja
  1. Trenn + kaalulangus

    :DMidaiganes..
  2. Trenn + kaalulangus

    st seda, et EI- magusale,rasvale,praetud toitudele,kondiitritooted jne..JA- puuviljad,köögiviljad,toorsalatid,kaerahelbepudrud,jogurtid.. kõik mis tervislik!
  3. Trenn + kaalulangus

    Tere! olen 20a. neiu ning olen kaalu jälginud ning n.ö kodust trenni teinud alates septembrist, ning selle ajaga olen maha võtnud 11kg, kuid nüüd Jaanuarist läksin spordiklubisse, ning olen seal käinud 5x nädalas(BODY,BODY KÕHT,SELG,TUHARAD) (mõni reede 2x päevas) aga kaal pole grammigi langend, kuigi olen oma toitumist jälgind ja kõik näib nagu korras olevat, kuid kas trenni on liiga palju, et kaal ei lange? Aitäh!
  4. kaal seisab

    Aitäh vastuse eest, kuid millised peaksid olema need harjutused mis hõlmaksid kogu keha? Kodus oleks mul võimalik teha hantlitega ja kummilindiga, muid koduseid abivahendeid kahjuks ei ole.
  5. kaal seisab

    tüdruk olen siiski jah.. ratast sõidan paari minutiliste pausidega 20-25km.ning joosta tõesti on alguses raskem joosta rohkem kui 30mintutit,kuid kindlasti hiljem jooksen kauem ja rohkem.. söögi kohta oskan nii palju öelda, et piiran kaloreid ning söön hommikul kaerahelbe putru, ning söön toorsalateid.kuid tänasest hakkasin kasutama GNLD toidulisandeid ja ostsin apteegist ka Apple cider tabletid.Ei tea kas abi on, aga eks seda kahe kuu pärast näha ole;)!
  6. kaal seisab

    Tere! Olen 19a, ning ei ole kigi sportlik inimene, ning alustasin neli nädalat tagasi trenni ja tervisliku toitumisega.Nimelt teen trenni viis korda nädalas käin jooksmas ( u 3,5 km, 30min) ning sõidan igapäev 20-25km trenazööriga(ratas),ning igapäev õhtul 100-120 kõhulihast.Kui trenni alustasin siis oli kaal 76-77kg vahepeal, nüüdseks on 72kg, kuid see 72kg tuli esimese kahe nädalaga,kuid nüüd on kaks nädalat kaal aind seisnud.Kas ma teen midagi valesti,et kaal ei liiigu grammigi?Plaan on alla võtta 10kg ehk 60kg.
×