Jump to content

Milehigh

Kasutajad
  • Sisu loend

    170
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

-2 Tropp

Milehigh

  • Tase
    Kasutaja
  1. Günekomastia

    Tere! Olen 24 aastane. Olen viimasel ajal palju juurde võtnud. Ca 10 kilo. Istuv töö kahjuks. Olen märganud, et rinnad on tänu rasvumisele natuke teistmoodi ning nibud kõrgemad. Väga hullu günekomastiat ei tähelda, rohkem nagu rasvas rinnalihased.. Kas asi võib laheneda kaalu langemisel? Mingeid tükke kuskil ei tunne. Kuskohas need tükid olema peaks güno korral? Rinnanibu alt pigistades ei saa ju sõrmedega aru, kas surud rasva/lihast kokku või tükki? Kas güno võis tekkida tänu rasvumisel vähenenud testosterooni tõttu? Ootaks eelkõige AlanBstardi vastust.
  2. Alkohol

    Tervisevendadel paluks mitte kaagutada... Küsimus siis selline , et kas liiter õlut paar korda nädalas vähendab testosterooni taset? Ja kui palju vähendab testosterooni taset korra nädalas purju joomine? Steroidikasutajatel on selles mõttes hea, et joogu palju tahavad kuna testosterooni 3-4 mehe jagu veres, aga naturaalsetel tiba keerulisem see asi...
  3. Dwayne "the rock" Johnson

    Piltide põhjal võiks öelda, et mees praegu sama suur kui Ader , aga pisut kuivem.
  4. Dwayne "the rock" Johnson

    Ma ei teind seda teemat üldse tagamõttega, et näe nüüd süstib ja keemik. Lihtsalt et näidata kui võimsaks läinud. . Tean, et kasutab ja olen suur fänn Tohutult sümpaatne inimene tavaelus ning see mängufilm no pain no gain põhineb tõesti sündinud loost kulturistidest kes seadusega pahuksis. Kahjuks tuleb alles 2013 välja. Marky Mark mängib kõrvalosa. Ega Rock ainult raha pärast raskusi ei tõsta..
  5. Dwayne "the rock" Johnson

    Kuidas see tiim siis lugema peaks? Arvad, et üksi pole võimalik? :D
  6. Kohupiim rosinatega õhtusöögiks

    Rasv põleb paremini kui hommikusöögiks süüa valku/rasva, lõuna valk/ rasv ja õhtusöök(peale trenni) valk ja süsivesik. Süsivesikud õhtul soodustavad und. 5-6 korda päevas pole samuti mõtet süüa, imelik müüt valgutootjate poolt välja mõeldud.
  7. Dwayne "the rock" Johnson

    Päris suureks paisunud! Pildid " No pain-no gain" filmivõtetelt nädal tagasi. Juba suurem kui kiiretes ja vihastes.
  8. Arnold treenis koguaeg paljajalu.. Nii autoriteetsele vennale ei julgeks keegi midagi selle kohta öelda Minuarust plätumehed treenigu plätudes, absoluutselt ei häiri, peaasi et ei haiseks jalad. Kas vaataksite imelikult kui keegi paljajalu treeniks? Kui jah, siis kas Arnold oli ka teie arust imelik?
  9. Kohe näha, et Otter on vene reziimi aeg üles kasvanud. Kui keegi soovib end proovile panna ning üritada elus edasi minna siis surutakse see mõte kohe alla. Jõudu teemaalgatajale.
  10. Hommikul söömine/mittesöömine

    Sellega Holgeri osas küll nõustun, et steroidpeade arvamus ei loe midagi, kuna kasutatakse keemilis rasvapõleteid ning testosteroon suurtes kogustes on juba ise hea rasvapõletaja, rääkimata lihaste hüpertroofiast.
  11. Hommikul söömine/mittesöömine

    Kas keha mitte rasva ennem ei hakka närima kui lihaseid... Ei tahaks uskuda, et peale 12 tunnist "paastu" keha kohe rämedalt lihaseid sööma hakkab. See on pigem kasulik proteiini tootjatele, et iga 3 h tagant näksima "peab"?!
  12. Tervist! Ma olen hommikuti tavaliselt korralikult söönud, kuigi isu praktiliselt null tõustes. Inimene peab ju sööma isu tekkides. Kui teha esimene söömaaeg lõunaajal siis peaks ju loogiliselt keha rasvast energiat võtma ning seejärel kaal langeb? Oleks vaja ca 2-4 kilo rasva 2-3 kuuga ära põletada. Siinkohal ka lisaküsimus Holgerile: Kas IF meetodit järgides- Alustades söömist lõunaaeg, ning mitte pärast kella 20:00 süüa ( 16 hour fast) põleb rasv väga effektiivselt? Eelduseks muidugi see, et selle kaheksa tunni jooksul süüakse oma päeva kaloraaz korralikult täis.
  13. Uue fitness.ee foorumi bugilist

    Ei kavatse siin enam postitada kui selliseks jääb. Ennem oli kõik väga ok. Nüüd kõik nii valge,et sööb silmad peast välja. Kuidagi väga algeline foorum tundub eelmise kõrval.
  14. Hr Kiivikas, juhtusin vaatama tantsud tähtedega saadet ja nimelt Pedaja oli seal kohtunikuks. Minu treenitud silm näitas, et ta pisut laiemaks läinud. Pole enam selline piitspeenike. Mäletan blogi eestpoolt, et sa olid teda juhendanud jõusaalis hiljuti? Kas ta hakkas klassikalist (kõik lihased kord nädalas )kava tegema?
×