Jump to content

souly

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

souly

  • Tase
    Algaja
  1. Kuidas kaalust alla võtta?

    Isiklikult on osutunud kasulikuks elustiili muutmine tasakaalustatuks. Toitumise koha pealt tähendab see pH taseme tasakaalus hoidmist kehas. Keha saavutab seejärel oma ideaalse kaalu, mille hoidmine ei ole mingi trikk. Lihtsalt alustada tuleb mõtteviisi muutmisest. Teiseks tuleb analüüsida oma praegust menüüd, viia seal happelised toidud alla 30% osakaaluni ning suurendada aluselistte toitude osakaalu üle 70%. Ülejäänud teeb keha ise - saavutab tasakaalu, ainevahetus jms protsessid saavad korralikult toimima hakata. Energia tuleb kehasse tagasi. Oluline märksõna ongi tasakaalustatud, sest teadma peab mineraale, vitamiine, mida su keha vajab ja kust neid saada ning mis veelgi olulisem - kogused, palju sul neid vaja on. Ja loomulikult, see peab olema elustiil, ühegi dieediga seda ei saavutata.
  2. tallaalused krampi

    Mul oli ka see probleem, kuid hakkasin rohkem vett jooma ja mure kadus ära Kindlasti võib viga olla ka valedes jalanõudes, see on ju täielik teadus, mis tänapäeval nende ümber toimub. Enam ei tasu ise validagi, küsi kohe spetsialisti nõu.
  3. Spordipesu Shock Absorber

    Isiklikult olen 75D (vahel DD) ja minu eelistus hetkel on Adidase sportrinnahoidjad (tase 4), kuna suurem partii. Saab siis ka aktiivsemat trenni teha. Hind oli Rademaris ca 700 krooni, aga väärt ost. Laiad õlapaelad, toetav korv ja pulsikella mõõdik ei sega ka.
  4. Lemmik kehaosa .

    Arvan ikka, et kõik peab olema ühtlaselt treenitud. Erilised lemmikud on õlad ja ülaselg
  5. Kalorid

    Kui ikka kaalu ja ma leian, et ka sugu sisestada ei saa, siis ei saa ka andmeid 100%-lise tõena võtta.
  6. Naised, aidake valida

    See imevigur mõjub efektiivsemalt istmiku lihastele (vähemalt minul pärast lühiajalist proovimist), seega naiselikust vaatenurgast võttes soovitaksin seda
  7. Kaalust alla

    Peki tekkimise teooria ongi see, et keha loob kaitsekihi mürkainete eest, mida ta väljutada ei suuda ja seetõttu on sunnitud talletama need endas. Kaitsmaks aga elutähtsaid organeid mürkide eest loob ta kogumite ümber mõnusa paksu pekikihi Ja tõepoolest, ega siis toiduseedimiseks aega ei jäägi, rääkimata sealt väärtuslike toitainete kättesaamisest.
  8. Kaalust alla

    Minu soovitus (isiklikult olen energiline ning saavutanud kuu ajaga 5 kilo kaalulangust): 1) nagu eelpool juba mainitud, eemalda suhkruasendaja, proovi juua teed puhtalt, see võib küll esialgu olla raske, kuid lõpuks hakkad tee maitest tundma, ja see on meeldiv; 2) ka kohv ei ole parim viis päeva alustada, selle asemel tee endale tass teed või klaas mahla/vett ning värske salat (hetkel annad kehale pikaks ajaks tööd, nii ca 12-ks, et hommikusööki seedida) 3) vahepaladeks naudi näiteks pähkleid, mandleid, ka porgandit; puuviljad on reeglina suuremas koguses halvad oma suhkrusisalduse poolest, kuid väikses koguses täiesti lubatud (jälgi kindlasti oma keha reakstioone - mõned puuviljad tekitavad rohkem ebameeldivust kui rahuldust); 4) lõunasöök on hetkel nadi; esiteks peaks jälgima põhimõtet, et kaks toitu korraga, teiseks peaks üks osa olema värske salat või madalal kuumusel töödeldud juurviljad ning teine osa siis kas kartul, riis, makaronid, liha, kana vms; 5) õhtusöögi kohta kehtib täpselt sama reegel, mis lõunasöögi kohta - salatiga on hea see, et kogused võivad olla suuremad (sest kaloreid me ei loe sealjuures ) 6) coca-cola lighti eemaldaksin kindlasti, kuna tegemist on puhta keemiaga, mille madal kalorisisaldus ei tähenda, et ta su kehale muul viisil koormust ei tekita Minule isiklikult meeldib mõte, et keha vajab niipalju looduslikke ja värskeid asju, kui vähegi võimalik. Tänapäeval on igas asjas vähemal või rohkemal määral keemiat ja peaksime valima neist kõige vähem keemiat sisaldava asja. Lahjema tarbimine ei ole sinu keha tervislikkuse koha pealt kindlasti mitte parim lahendus. Jaksu ja tervist!
  9. Kaalust alla

    Huvitavat lugemist: Aspartaam on alumiiniumi tootmise kõrvalsaadus. Loogiline ju, et selline metallurgia saavutus ei ole eriti tervislik.USA-s oli aspartaam 8 kuu jooksul keelatud, kuni kõikvõimas tööstus suutis kavalate juistide abil oma tahtmise läbi suruda. Aspartaami kohta leiab hulgaliselt inglikeelseid artikleid. Piisab, kui vaid panna otsingusse “aspartame” ja neid leiab rohkemgi kui vaja. Eestikeelses meedias aspataami kahjulikkusest ei räägita. Vaevalt, et siin taga küll karastusjookide tootjate lobby on. Pigem on tegemist lihtsalt tarbimiskultuuri ees lömitamisega. Sõltumatus meedias on aspartaami kahjulikkuse teadvustumine ka Eestis päevakorda tõusms. Aspartaam on oma olemuselt suhkruasendaja. Seda leidub dieetjookides, mitte ainult Coca – Colas vaid peaaegu kõigis närimiskummides, siis ka veel igasugu suuvärskenduspastillides, väga populaarsetes kihisevates vitaminiseeritud joogitablettides etc. Võimalik, et seda leidub ka magustatud konsetraadist valmistatud kergetes alkohoolsetes jookides. Samuti on aspartaam diabeetikutele mõeldud toodetes. Aspartaami tunneb ära kas tähisest E951, vahtevahel on isegi lisatud juurde hoiatus – sisaldab fenüülanaliini. Mis ongi aspataami mürgina toimub komponent. Võimalik, et kõigil toodetel polegi aspartaami sisalduses märgitud. Aspartaamiohtlikud on nn. magusad dieetjoogid. Nende jookide asemel võiks tarbida lihtsalt mineraalvett. Tavalistes maiustustes aspartaami ei leidu. Nendest saadavatest kaloritest on võimalik vabaneda ennast liigutades. Muidegks kõige tervislikum toode on porgandisiirup. Aspartaamiga toodete vältimiseks on tore, kui teavitaksite oma lähedasi, töökaaslasi ja vaenlasi aspartaami olemusest. Kui teave levib massidesse, lõpetatakse aspartaamiga toodete valmistamine, kuna neile puudub lihtsalt tarbija. Seni aga…ärge lösutage nagu põrsad solgiaugus ja vaadake, mis te endale sisse joote – sööte. ja veel http://www.katre.pri.ee/blog/?p=392
  10. rüht

    Mind isiklikult aitas rühi paremaks muutmisel Pilates. Selg sirgus kõndmine ja olemine tundub normaalne tegevus juba.
  11. puuviljad

    Puuviljad sisaldavad küllaltki palju suhkrut siiski, nii et nendega tasub kindlasti piiri pidada.
  12. Kaalust alla

    Mina soovitaksin pH taseme järgi toitumist. Suurendaksin aluselisi toitaineid ja vähendaksin happelisi.
  13. Hetke toitumine

    Hmm, oskad Sa öelda, miks ei saa liha mitte tarvitamist kasulikuks pidada?
  14. Hetke toitumine

    Suuresti oleneb see sellest, mida jõusaalis teha soovitakse st, mis on eesmärk.
  15. Hetke toitumine

    Selle vastu me kahjuks ei saa, kasvatatavaid juurikad ikka väetatakse. Ideaalvariandis tulekski süüa juurvilju, mis on enda kasvatatud. Samas, lihas on seda kõike samuti, lisaks ka nitriteid, mis on veelgi mürgisemad. Loomad söövad samuti taimi, mis on koos happevihmadega jms keemiliste ühenditega. Sellest on mõjutatud ka loomsed produktid. See, et nad toitaineliselt tühjad on oma massi kohta ..., kogu menüü ei peagi ja ei tohi koosneda ainult lehtsalatist ning hiinakapsast. Loomulikult on nad toitaineliselt vaesemad kui mõni muu juur- või köögivili. Need on ühed näited asjadest, mida võiks lisada oma menüüsse. Juurikatest saadavate toitainete ning nende rikkuse teema on juba hoopis midagi muud. Minu soovitus oli lisada midagi tervisele ka
×