Jump to content

Hyena

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Hyena

  • Tase
    Algaja
  1. Õlavarre jämedus

    Aitäh hüva nõu eest
  2. Kui hinnata õlavarre (biitsepsi ja triitsepsi) jämedust külje pealt, on kõik okei, aga kui võtta näiteks parema käega paremast õlast kinni, siis mingi nurga alt vaadatuna pole käel sugugi nii palju jämedust nagu võiks. Olen ammu püüdnud pihta saada, mida ja kuidas treenima peaks, et õlavars ühtlaselt igalt poolt jämedamaks läheks, aga pole pihta saanud. Ehk keegi oskab aidata? Tundub nagu see oleks mingi triitsepsi küljepealne väiksem osalihas või hoopis ulatub õlalihas sinna?
  3. räpane tänavakaklus

    Kusjuures täiesti tõsi. Homoseksuaalidega sama lugu. Enne tuleb anaalkondoom rusika otsa tõmmata, siis võib alles kolakat anda.
  4. räpane tänavakaklus

    The gay style. Nagu drunken style.
  5. räpane tänavakaklus

    Ühesõnaga ära karda oma vastast katsuda
  6. Lisavalgust

    75 kg
  7. räpane tänavakaklus

    Natuke loogikavastane süsteem kahjuks jah :\
  8. Lisavalgust

    Pead silmas päevas kuus korda kõhu juustust ja munast täis pugimist? Too näide normaalsest toitumisest. Millal, mida ja kui palju näiteks süüa.
  9. räpane tänavakaklus

    Ilus näeb välja kah, vineeri lihvimisel ja vormimisel tulevad tumedad triibud välja ja moodustavad päris huvitava mustri. http://www.hyena.pri.ee/Pic/nukid1.jpg http://www.hyena.pri.ee/Pic/nukid3.jpg Nende otstarve olekski eelkõige oma luude ja liigeste kaitsmine, sest täiest jõust võib nendega vastu seina virutada, ilma et ise haiget saaks.
  10. Lisavalgust

    3-4 korda. Proovin erinevaid lihasgruppe vaheldumisi sedasi treenida, aga palju muidu 1 lihasgrupp puhata peaks saama? Tarbin lisavalku, et lihasmassi kasvamist kiirendada ja kiiremini taastuda. Siis veel lisaküsimus, milleks eraldi teemat ei hakkaks tegema. Nimelt mis lihas on see, mis jääb küünarvarrel täpselt külje peale kui käed vabalt seista. Tundub olevat biitsepsi ja triitsepsi vahel. Tahaks teada kuidas seda lihast spetsiaalselt treenida.
  11. räpane tänavakaklus

    Augustis tegin omale huvi pärast puust nukid. Sellised pirakad, mis mõnusalt ümber rusika lähevad. Pole kaasas kunagi kandnud, sest tean ka seda illegaalsuse teemat, aga kas puust kasteet on üldse illegaalne? Eesti sõnaraamatus kasteet on siiski metallist ese, mis võiks siis tähendada, et puust variant oleks legaalne. Pole praktikas kasutanud, aga kas neist tõesti siis nii palju kasu on?
  12. Lisavalgust

    Selge on see, et lihas peab mõned päevad taastuda saama pärast korralikku trenni. Kas nüüd sellel taastumisperioodil tuleks ka lisavalku tarbida või on sellel mõtet vaid siis, kui olen samal päeval trenni teinud?
  13. räpane tänavakaklus

    Mul 1 venelasest sõpra ajasid üks öö mustlased nugadega taga. Siis see kutsus oma lähedalelavaid sõpru appi samal ajal kui ise ankru baari juurest ekraani poole põgenes. Ühe ta sõbra seltskonnas olin ise ka. Padavai oli välja minek. Vova sai kuhugi majade vahele ära ja siis kaubamaja juures saime kokku. Pärast terve öö otsa pidin kuulma, kuidas vene sõbrad mustlaste majad põlema lubasid panna ja verist kättemaksu haudusid. Veel järgmine päev pidid bensiini tooma jne See viha ja kättemaks on neil veres. Järgmine päev ei puudutanud muidugi keegi seda teemat nagu midagi poleks olnud
  14. räpane tänavakaklus

    Pluss et täpseid lööke on väga raske teha, kui vastane ringi siblib ja liiga lähedal on. Muidu 1 küsimus et kas kui on võimalus kuklasse ja pähe ( mitte näkku ) või äärmisel juhul ülaselga ja õlga peksta, siis kas sellel oleks mõtet üldse? Arvestades et energiat on ja löögid on tugevad.
  15. räpane tänavakaklus

    Naljakas , mis joogist ilma jäid siis sedasi?
×