Jump to content

meelius

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

meelius

  • Tase
    Vaatleja
  1. KÄESURUMINE???

    Käesurumine ei ole mingi spordiala,kui tahad meestega jõudu katsuda kutsu nad saali ja vaadaku kes mida tõstab,teiseks sa võid ennast oma pidudel surumisega ülepingutada nii,et ei saa enam tükk aga trennis käija.Vot nii!
  2. unetus .....

    Kas sa oled proovinud-kui mõjub jäta mulle ka üks purk!
  3. massilisaja või valk

    Peale trenni kasuta massilsajat,odavam tuleb ise valku ja süsivesikuid segada(30g valku,60-80g süsivesikuid)muul ajal kasuta puhast valku-näiteks õhtul viimase sõõgikorrana!
  4. kas kreatiin või whey+?

    Wheid võta kogu aeg vahepeal tee kuuseid kreaiini kuure!Pane otsingusse toitumine,ja kreatiin-saad palju targemaks!
  5. kõht

    Kas keegi oskab oelda miks on paljudel meesmodellidel(näiteks)eriti reljeefne ja ilus kõht,kui samal ajal suurel osal tippkulturistidest on kõht kergelt punnis,sile ja ültsegi mitte nii ilus?Veel huvitaks kas külgmisi kõhulihaseid tuleks treenida sama tihti kui eesmisi?
  6. Soojendus

    Kas peab kindlasti enne iga uue lihasgrupiga alustamist kolm seeriat kergemate raskustega soojendust tegema ja miks suured musklimehed tavaliselt kunagi üldsoojendust ei tee(ratas,jooks)ja kohe kangide juurde jooksevad?
  7. vähe korduseid

    Pole umbes aasta trennis käinud,mõtlesin,et kas on loogiline alguses paar kuud teha trenni väiksemate korduste arvuga(kuna olen päris palju just jõus kaotanud)ja hiljem panna rõhku lihaskasvule?
×